13.4.18

ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕΕΕ - Χυδαίες επιθέσεις από ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ κατά του νεκρού Έλληνα πιλότου

Ένα μπαράζ χυδαίων επιθέσεων κατά του έλληνα πιλότου που έχασε χθες τη ζωή του έχοντας ολοκληρώσει μια ακόμη αποστολή στο Αιγαίο, προκειμένου να φυλάξει τα σύνορα (που δυστυχώς για κάποιους υπάρχουν) εξαπέλυσαν χθες γνωστά ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ.

Μέσω facebook και twitter έδειξαν για μια ακόμη φορά το πραγματικό τους πρόσωπο, όπως άλλωστε και στο παρελθόν κατ' επανάληψη έχουν κάνει, μη διστάζοντας να κάνουν ακόμη και ...σεξιστικά σχόλια σε βάρος της χήρας του νεκρού πιλότου.

Το μένος ήταν απίστευτο και μπορεί να δόθηκαν από χρήστες κατάλληλες απαντήσεις όμως η χρήση του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τέτοιο τρόπο και σε τόσο προσωπικό επίπεδο κατά ενός πιλότου πατέρα δύο παιδιών δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Δεδομένου ότι
οι περισσότεροι γνωρίζονται ποιοί κρύβονται πίσω από τα σχόλια η.. .σχολή του υπογείου της Κουμουνδούρου, που ο Σταύρος Θεοδωράκης, ως Δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει, πρέπει αφενός να τα καταγγείλει ευθέως και ανοιχτά αφετέρου να άρει την όποια εμπιστοσύνη έχει προς τα πρόσωπα.

Τα γνωστά δηλαδή ΣΥΡΙΖΟτρολ που γράφουν ανερυθρίαστα την ώρα που το άψυχο σώμα του πιλότου δεν έχει ανασυρθεί, ότι "άσε που θεωρώ απείρως ηρωικότερο έναν οδηγό ΕΚΑΒ, λεωφορείου σχολικού, πυροσβεστικού, κοκ από έναν οδηγό πολεμικού αεροσκάφους". 'Η να σημειώνουν πως το μοιραίο Μιράζ "έπεσε γιατί ήταν ασταύρωτο" ή ακόμη ακόμη πως πρόκειται για "εργατικό ατύχημα".

Είναι βέβαιο πως τα ΣΥΡΙΖΟτρολ αγνοούν τι σημαίνει να είσαι πιλότος μαχητικού αεροσκάφους. Να γνωρίζεις πως κινδυνεύει η ζωή σου για οποιοδήποτε λόγο και οποιαδήποτε στιγμή. Να ξεκινάς από το σπίτι και να μη γνωρίζεις αν θα ξαναδείς την οικογένειά σου.
  Τ. Ευαγγελίου-liberal.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου