16.4.18

ΦΩΤΟ - Έκανε τη διαδικτυακή του παραγγελία, όμως αντί για παντελόνι και γυαλιά ηλίου…

Έκανε τη διαδικτυακή του παραγγελία, όμως αντί για παντελόνι και γυαλιά ηλίου… (pic)
Ένα λάθος στην παράδοση μίας διαδικτυακής παραγγελίας ήταν αρκετό ώστε να ξεκινήσει για τα καλά το «γλέντι» στα social media.

Έκανε τη διαδικτυακή του παραγγελία, όμως αντί για παντελόνι και γυαλιά ηλίου, του έφεραν ένα σέξι κόκκινο φόρεμα (pics)
Μεγάλη ήταν η έκπληξη ενός νεαρού Βρετανού YouTuber όταν άνοιξε το δέμα που περιείχε, όπως πίστευε, την παραγγελία που είχε κάνει μέσω διαδικτύου.
Ο 22χρονος Dylan Evans από το Λίβερπουλ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους YouTuber της νέας γενιάς στην Μεγάλη Βρετανία, είχε κάνει μέσω Ίντερνετ την παραγγελία του στην εταιρεία Asos, περιμένοντας με ανυπομονεσία να χρησιμοποιήσει το καινούργιο παντελόνι και τα γυαλιά ηλίου που είχε προπληρώσει.
Αντ’ αυτών, όμως, διαπίστωσε ότι η εταιρεία του είχε αποστείλει μία κατάκόκκινη εξώπλατη τουαλέτα, προφανώς λόγω λάθους.

Ο νεαρός Youtuber χωρίς να πτοηθεί και χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο, φόρεσε την κακατακόκκινη τουαλέτα κι ανέβασε την φωτογραφία του στα social media, προκαλώντας το ενδιαφέρον των διαδικτυακών του ακολούθων, οι οποίοι του επεσήμαναν -με αρκετό χιούμορ- το πόσο πολύ του ταίριαζε το νέο του απόκτημα.
Το λάθος της εταιρείας έγινε πολύ γρήγορα viral καθώς εκατοντάδες ακόλουθοι του Evans άρχισαν να διαδίδουν την φωτογραφία του με το κόκκινο εξώπλατο φόρεμα, η οποία συγκέντρωσε 100.000 likes κι εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις μετα σχόλια για το νέο του απόκτημα να δίνουν και να παίρνουν.
Βέβαια, ο 22χρονος δεν έμεινε μόνο σε αυτό αλλά σε άλλο μήνυμά τους έριξε την «μπηχτή» προς την εταιρεία που έκανε την παραγγελία του, αναφέροντας ότι «είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχει γίνει κάποιο λάθος στην παραγγελία μου», με την Asos να απαντάει άμεσα και σε ανάλογο ύφος,ζητώντας του να στείλει πίσω την κόκκινη τουαλέτα ώστε να λάβει κανονικά τα προϊόντα που παρήγγειλε.

gazzetta.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου