20.5.18

Ξεχάστε το σιδέρωμα - Τα 5 κόλπα για ατσαλάκωτα ρούχα

Το σιδέρωμα για πολλές γυναίκες είναι μία από τις πιο βαρετές δουλειές του κόσμου. Πλένεις, πλένεις, πλένεις και τα ρούχα μαζεύονται και μαζεύονται, μέχρι που δημιουργούν μια τεράστια στοίβα, που χρειάζεται σιδέρωμα.
«Πφφφ», λέτε και πιάνετε το σίδερο και μέχρι να τελειώσετε όλα αυτά τα ρούχα έχετε χάσει ώρες από τη ζωή σας, να αναρωτιέστε πως εν έτει 2018, με την πρόοδο της τεχνολογίας να μην υπάρχει συσκευή που να σιδερώνει μόνη της τα ρούχα.
Επειδή, όμως, για όλα υπάρχουν κόλπα, έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν λύσεις.
Ξεχάστε, λοιπόν, το σιδέρωμα και ξεμπερδέψτε με τις ενοχλητικές ζάρες.
Για τις πουκαμίσες
Οι περισσότερες πουκαμίσες, όταν στεγνώσουν δεν χρειάζονται και πολλά πολλά, με το πιστολάκι για τα μαλλιά σας να είναι η λύση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε τις λεπτομέρειες, όπως ο γιακάς και τα μανίκια, χρησιμοποιώντας το.

Για τα παντελόνια
Απλά βάλτε μαζί τους στο στεγνωτήριο μια υγρή πετσέτα για 15 λεπτά. Η αλήθεια είναι πως και τα παντελόνια, αν εξαιρέσετε ορισμένες περιπτώσεις, δεν χρειάζονται σίδερο.

Για τα φορεματάκια
Τα φορέματα του καλοκαιριού είναι τόσο ελαφριά, που για να στρώσουν χρειάζεται μόνο το πιστολάκι για τα μαλλιά σας, για να τα στεγνώσετε. Μπορεί να μην λειτουργεί για τα βαμβακερά και για τα λινά, αλλά για όλα τα άλλα είναι μια σούπερ λύση.

Για τα κοκτέιλ φορέματα
Εδω το μυστικό, δεν είναι και τόσο μυστικό. Οι περισσότερες έχετε ακούσει πως οι ατμοί του μπάνιο στρώνουν τα ρούχα. Για τα πιο καλά σας φορέματα είναι η ιδανική επιλογή. Την ώρα που κάνετε μπάνιο, κρεμάστε το ρούχο σας απ’ έξω και αφήστε τους ατμούς να κάνουν τη δουλειά τους.

Για τα ευαίσθητα
Αν είστε από τις τυχερές που έχετε ένα φουλάρι Hermès, για παράδειγμα, προφανώς και δεν θέλετε να το σιδερώσετε. Για οτιδήποτε είναι μικρό και ευαίσθητο, αυτό που θα χρειαστείτε είναι μια τσαγιέρα. Ναι, τσαγιέρα! Βράστε νερό και βάλτε το μέσα και αφήστε και εδώ τους υδρατμούς να στρώσουν το ρούχο ή αξεσουάρ σας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου