31.5.18

Αλλαγή καιρού από το μεσημέρι

Aπό το μεσημέρι και μετά βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα, Δυτική Μακεδονία, Δυτική και Βόρεια Θεσσαλία. 
Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα και να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις και θα διαρκέσουν μέχρι αργά το βράδυ.
Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις. 
Ο χάρτης πρόγνωσης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr μας δείχνει την κατάσταση που θα επικρατεί γύρω στις 5μμ. Ποιες περιοχές θα έχουν περισσότερες και έντονες καταστάσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτ. Μακεδονία από 10 έως 28 β., στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 31 β., στην Ήπειρο από 15 έως 29β, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 32 β, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 16 έως 29β, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 31 β, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 29β, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 17 έως 26 β. και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις ασθενείς, αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου