24.5.18

Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την προστασία του κυρίου Τσίπρα

Αλήθεια, τί θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς; 

Τί θα μπορούσε να συμπεράνει κάποιος αν άκουγε ότι μια αντιεξουσιαστική οργάνωση απειλεί ευθέως τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Είναι πρωτοφανές στα μεταπολιτευτικά χρονικά, μια δήθεν επαναστατική οργάνωση, μια οργάνωση που υποτίθεται ότι βρίσκεται απέναντι στην εξουσία να απειλεί τον εν δυνάμει πρωθυπουργό. Προφανώς οι μπαχαλάκηδες του Ρουβίκωνα θεωρούν αντίπαλό τους τον Κ. Μηστοτάκη και σύμμαχό τους τον Α. Τσίπρα.  Γνωρίζουν, φαίνεται, ότι η αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ θα βάλει τέλος στην... επαναστατική τους γυμναστική και θα οδηγηθούν εκεί που τους αρμόζει, εξ ου και η επιχείρηση τρομοκράτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα θεωρεί τους  Ρουβίκωνες «μωρά που… μπουσουλάνε», όπως μας πληροφόρησε πρόσφατα ο υπουργός προστασίας του «Αλήτη».
Ή... ακτιβιστές όπως τους αποκάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής, όταν «μπούκαραν» στο κοινοβούλιο κι αντί να τους συλλάβει, τους  έστειλε σπίτια τους με περιπολικά.
Ή «δικά τους παιδιά», όπως δήλωσε ανερυθρίαστα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Βλέπουν ότι ο Κ. Μητσοτάκης θα τους «ταράξει στην νομιμότητα» και θα τους «οδηγήσει» εκεί που πρέπει και σίγουρα όχι σπίτι τους με το περιπολικό σε χρήση ταξί και σπεύδουν να τον εκφοβίσουν .
Νιώθουν ότι οι... ημέρες της αφθονίας τους είναι μετρημένες, γι αυτό κι ανέλαβαν να προστατεύσουν τη σημερινή κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα. Γι’ αυτό προσέτρεξαν  να υπερασπιστούντους «δικούς τους» ανθρώπους. Γι’ αυτό απείλησαν ευθέως τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Να γνωρίζουν, όμως, ότι η ΝΔ δεν απειλείται.  Καταδικάζει τη βία απερίφραστα χωρίς υποσημειώσεις από όπου κι αν προέρχεται και δεν φοβάται, ούτε εκβιάζεται.  
Η ΝΔ με την ίδια γενναιότητα που ζητάει να τιμωρηθούν αυτοί που βιαιοπράγησαν εναντίον του κ. Μπουτάρη, ζητάει με την ίδια γενναιότητα να τιμωρηθούν κι αυτοί που καίνε και βανδαλίζουν και δεν τους χαϊδεύει τα αυτιά.
Δεν τηρεί δύο μέτρα και δύο σταθμά, όπως ο κύριος Τσίπρας.
Άλλα τί να περιμένεις από αυτούς που έβαλαν πλάτη για να καεί η Αθηνά το 2008, όπως είπε χθες από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος  Μητσοτάκης, ότι δεν θα στήριζαν τα συντρόφια τους;
Ας απολαύσουν, λοιπόν, όσο μπορούν ακόμη την ασυλία που τους προσφέρει η πρώτη φορά αριστερά, διότι σύντομα θα βρεθούν μαζί με τις απειλές τους στο φυσικό τους περιβάλλον. Πίσω από τα κάγκελα τη φυλακής που τόσο φοβούνται.  
ΥΓ. Αν ο Γ. Μπουτάρης είπε αυτά που του αποδίδονται στο γνωστό βίντεο, τότε έχει κι αυτός παραβιάσει και μάλιστα κατάφωρα τον αντιρατσιστικό νόμο. Έχει αμφισβητήσει αναγνωρισμένη γενοκτονία (κατά των Ποντίων) και έχει προσβάλει τα θύματά της. Όχι πως αυτά που είπε δικαιολογούν τις βιαιοπραγίες σε βάρος του. Σε καμία περίπτωση.  Δικαιολογούν όμως απόλυτα την παραπομπή του για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου.

Μίλτος Χρυσομάλλης,
Δρ. Πολιτικός Μηχανικός
Πολιτευτής ΝΔ Μεσσηνίας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου