26.5.18

Ρεάλ - Λίβερπουλ στον τελικό Τσάμπιονς Λίγκ

Ο  τελικός του Τσάμπιον Λιγκ μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, γίνεται Σάββατο βράδυ (9.45μμ ώρα Ελλάδος) στο Κίεβο με σενάρια για απόπειρα τρομοκρατικού χτυπήματος να κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες. 

Οι Ουκρανοί διοργανωτές έχουν φροντίσει το «Ολιμπίσκι» να μοιάζει … φρούριο. Δεκάδες αστυνομικοί περιφρουρούν την πόλη και το στάδιο και οχήματα του στρατού βρίσκονται σε πολύ μικρή ακτίνα, έτοιμα για να αντιμετωπίσουν ότι παρουσιαστεί – αν τυχόν παρουσιαστεί.
Η  ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, των διακρίσεων και των τροπαίων, έφτασε στο Κίεβο για να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ και  ο Ζινεντιν Ζιντάν παραδέχθηκε ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα πάντα.
«Αυτό που θα συμβεί το ζεις μία φορά. Δεν είναι ίδιο με όλα τα προηγούμενα και θα είναι διαφορετικό με όσα άλλα έλθουν στο μέλλον. Θα ζήσουμε άλλες εμπειρίες, αλλά ποτέ αυτό. Γι 'αυτό πρέπει να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις δυνάμεις μας», δήλωσε ο Γάλλος προπονητής.
Και πρόσθεσε «Και αν υπάρχει κάποια πίεση, δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι η ζωή τέτοια. Είναι καλύτερα. Είμαστε άνθρωποι και οι άνθρωποι ζουν καθαρά με συγκίνηση»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου