31.5.18

Απίστευτος αδηγός τρένου στην Αγγλία κατάφερε να… χαθεί!


Πώς μπορεί ένα τρένο να χαθεί; 

Αυτό ρωτούσαν εμβρόντητοι οι επιβάτες, πιστεύοντας πως κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατο για κάτι που κινείται πάνω σε ράγες και προκαθορισμένες πορείες.
Κι όμως, αυτό ακριβώς συνέβη σε τρένο της Αγγλίας, όπως επιβεβαίωσε μια επιβάτης αρχικά, πριν το γεγονός πάρει στα κοινωνικά μέσα τη μορφή χιονοστιβάδας. Η Jeni Harvey βρέθηκε «για την ώρα σε ένα χαμένο τρένο κάπου κοντά στο Pontefract», όπως έγραψε στο Twitter.

Και όπως είπε και επιβεβαίωσαν μετά κι άλλοι, τους είπαν πως το τρένο είχε σταματήσει τη διαδρομή του γιατί ο οδηγός «είχε πάρει λάθος πορεία».
 Η κοπέλα είπε σε επόμενο tweet της πως βρισκόταν σε τρένο της εταιρίας CrossCountry για την πόλη Ρέντινγκ, καταλήγοντας τελικά στο Σέφιλντ! «Δεν ήξερα ότι χάνονται τα τρένα!» της έγραψε μια χρήστης του κοινωνικού μέσου. «Όχι, δεν ήξερες, πώς να το ξέρεις; Όπως μάθαμε όμως δυστυχώς εκατοντάδες από μας χθες, μπορούν», απάντησε η Jeni.
Η CrossCountry επιβεβαίωσε τελικά το γεγονός, σημειώνοντας πως οι συνθήκες του περιστατικού ερευνώνται. 
Ο εκπρόσωπος της εταιρίας είπε χαρακτηριστικά πως το τρένο από το Νιούκαστλ στο Ρέντινγκ έπρεπε να αλλάξει πορεία «εξαιτίας ενός επιχειρησιακού γεγονότος κοντά στο Pontefract» και καθηλώθηκε τελικά. «Μετά τη διακοπή, το τρένο ταξίδεψε στο Σέφιλντ, όπου ολοκλήρωσε το δρομολόγιό του και οι επιβάτες μπόρεσαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέσω εναλλακτικών υπηρεσιών. 
Ο λόγος του περιστατικού συνεχίζει να ερευνάται»…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου