18.6.18

Έζησα τον εφιάλτη…έσβησε η μηχανή του αυτοκινήτου μου εν κινήσει…λόγω βροχής

Έναν μοναδικό εφιάλτη που θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας προκειμένου να πρόλάβουμε επόμενα θανατηφόρα γεγονότα έζησαν άνθρωποι του οικογενειακού μας περιβάλλοντος.

Πρίν ένα μήνα δικοί μας άνθρωποι είχαν επισκεφτεί συνεργείο γνωστής αντιπροσωπείας της Θεσσαλονίκης συγκεκριμένα στις 8 Μαίου δηλώνοντας ότι κατά τη διάρκεια της οδήγησης και κατόπιν έντονης βροχόπτωσης έσβησε η μηχανή του αυτοκίνητου και κλέιδωσε το τιμόνι και το φρένο δε μπορούσε να πατηθεί λόγω του κλειδώματος του τιμονιού.
Για καλή τους τύχη αυτό έγινε σε ευθεία και ευτυχώς σταμάτησε το αυτοκίνητο χωρίς να συγκρουστεί με διερχόμενα οχήματα.
Βέβαια φανταστείτε οτι με χαμηλή ταχύτητα και με περιορισμένη ορατότητα ο κίνδυνος ύπαρξης ενός σταματημένου αυτοκινήτου ήταν ορατός.
Μετά από 15 λεπτά το αμάξι μετά από συνεχείς προσπάθειες ξαναλειτούργησε κανονικά.
Ως όφειλαν οι ανθρωποι επισκεπτόμενοι την αντιπροσωπεία τους περιέγραψαν τα γεγονότα και αφού εξέτασαν το αυτοκίνητο τους απάντησαν ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός και οτι αφού έβαλαν τον εγκέφαλο δεν εντόπισαν κάτι.
Επαναπαύτηκαν οι άνθρωποι θεωρώντας οτι αυτό είναι ένα τυχαίο γεγονός και δε θα ξανασυμβεί.
Χθες,σχεδόν μετά από ένα μήνα βρισκόμενοι στην επιστροφή για Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο ύψος της Γαλάτιστας μετά από έντονη βροχή το αυτοκίνητο ξανασβήνει η μηχανή εν κινήσει του ξανακλειδώνει το τιμόνι του και κοκαλλώνει το φρένο ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.
Η γυναίκα οδηγός έχοντας ζήσει ακριβώς το ίδιο πράγμα και έχοντας την εμπειρία πριν ένα μήνα ρίχνει το αυτοκίνητο στα πλάγια προκαλώντας τεράστια ζημιά στο αυτοκίνητο και οι δύο επιβαίνοντες μεταφέρονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργιου με ελαφριές κακώσεις.
Η ταχύτητα που έτρεχε ήταν μόλις 40 χιλιόμετρα και άν δεν κατάφερνε να γυρίσει το τιμόνι τελευταία στιγμή θα πέφτανε πάνω σε διερχόμενο όχημα ή πιθανόν και σε ένα επικείμενο γκρεμό.
Περιμένοντας μια σοβαρή απάντηση της αντιπροσωπείας θέλουμε να σας επιστήσουμε την προσοχή.Άν για οποιοδήποτε λόγο σας τύχει ανάλογη περίπτωση,δηλ σας σβήσει το αυτοκίνητο εν κινήσει, μη ξαναοδηγήσετε το αυτοκίνητο σας και να το επιστρέψετε στην αντιπροσωπεία.Αρνηθείτε να το οδηγήσετε γιατί ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος
Παρακαλούμε πολύ να μας στείλετε στο email info@newside.gr άν σας έχει συμβεί και σε εσάς προκειμένου να συγκεντρώσουμε όλες τις περιπτώσεις για να αποτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον.
Περιμένοντας την επίσημη απάντηση της αντιπροσωπείας δεσμευόμαστε να σας αποκαλύψουμε όλες τις λεπτομέρειες.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Επειδή αυτό συμβαίνει λόγω βροχής και προφανώς βραχυκυκλώνουν κάποια καλώδια ,όταν το ελέγχει η αντιπροσωπεία το βρίσκει μαι χαρά και σας καθυσυχάζουν ότι όλα είναι καλά.
Εκεί είναι και η παγίδα

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου