25.6.18

Στυγερή δολοφονία στην Πάφο: Πείραξαν την κοπέλα του και τους πάτησε με το ΙΧ

Στυγερή δολοφονία στην Πάφο, στην Κύπρο για τα μάτια μιας κοπέλας. 
Δύο Βρετανοί πείραξαν την κοπέλα που συνόδευε και αυτός τους πάτησε με το αυτοκίνητό του. 
Το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 35χρονος διασκέδαζε σε μπυραρία στον Κόλπο των Κοραλλιών συνοδεύοντας την 23χρονη. Στην ίδια μπυραρία βρισκόντουσαν και οι δύο Βρετανοί τουρίστες, οι οποίοι φλέρταραν την 23χρονη προκαλώντας την αντίδραση του 35χρονου Κύπριου.
Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί επεισόδιο και οι δύο Βρετανοί να χτυπήσουν τον 35χρονο Κύπριο, ο οποίος έδειξε πως αποχωρεί. Ωστόσο ανέμενε έξω από το κέντρο και όταν οι δύο Βρετανοί βγήκαν και άρχισαν να περπατούν στο δρόμο, ο 35χρονος οδήγησε το αυτοκίνητο εναντίον τους και τους χτύπησε.
Στη συνέχεια έχοντας δίπλα του την 23χρονη εγκατέλειψε τους δύο Βρετανούς αιμόφυρτους και οδήγησε το αυτοκίνητο στο κοντινό λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου. Έριξε το αυτοκίνητο στη θάλασσα, ενώ ο ίδιος βγήκε από το όχημα αφήνοντας μέσα την 23χρονη, η οποία κατάφερε και αυτή να βγει.
Αρχικά η αστυνομία διερευνούσε τροχαίο δυστύχημα, διαπιστώνοντας πως ο 39χρονος Βρετανός ήταν νεκρός και ο 32χρονος συμπατριώτης του σοβαρά τραυματισμένος.
Τελικά οι Αρχές έφτασαν στην άκρη του κουβαριού και συνέλαβαν τόσο τον 35χρονο Κύπριο όσο και την 23χρονη φίλη του οι οποίοι οδηγήθηκαν στο δικαστήριο το οποίο διέταξε τη προφυλάκιση τους.

: 24sports.com.cy

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου