23.6.18

Σοβαρό τροχαίο στο δρόμο Σπάρτη - Τρίπολη

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο στην Εθνική οδό Σπάρτης-Τρίπολης, ανάμεσα στο ηρώο των 118 και στη διασταύρωση Καρυών.
Ένα αγροτικό 4χ4 Ι.Χ., το οποίο είχε κατεύθυνση από Τρίπολη προς Σπάρτη, σε μια δεξιά στροφή -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στην αριστερή πλευρά του οδοστρώματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός και μοναδικός επιβαίνων του οχήματος τραυματίστηκε σοβαρά και μάλιστα βρέθηκε εκτός του οχήματος.
Ο άνδρας, περίπου 40-45 ετών, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κάτοικος περιοχής των «βορείων δήμων» της Λακωνίας, διεκόμισθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σπάρτης, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.
Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Τροχαίας Σπάρτης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Οι άνδρες της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής «χτένισαν» το σημείο του ατυχήματος, υπό το φόβο της ύπαρξης και δεύτερου επιβαίνοντος στο όχημα, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου