11.6.18

Έπαιρνε «μάτι» και… φωτογραφίες λουόμενους γυμνιστές

«Τραβούσε» με την κάμερα του κινητού του λουόμενους που κολυμπούσαν γυμνοί στην παραλία, χωρίς εκείνοι να το γνωρίζουν…

Το συμβάν έλαβε χώρα χθες, Σάββατο 9 Ιουνίου, το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στα Λιμανάκια.
Όπως είναι γνωστό, ένα από τα πανέμορφα «κολπάκια» της περιοχής, το οποίο είναι σαφώς πιο δυσπρόσιτο από τα υπόλοιπα, αποτελεί «στέκι» για γυμνιστές.
Πάνω από τον επίμαχο ορμίσκο, λοιπόν, ένας μεσήλικας τουρίστας εθεάθη χθες το απόγευμα να απαθανατίζει τους γυμνιστές που απολάμβαναν ανυποψίαστοι το μπάνιο τους.
Το εν λόγω περιστατικό καταγγέλθηκε στο neakriti.gr από φίλο του portal, ο οποίος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος.
Όπως ανέφερε ο αναγνώστης μας, ο ίδιος πήγε χθες με την παρέα του για μπάνιο στα Λιμανάκια: Ψάχνοντας θέση για να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, «έπεσε» πάνω στον μεσήλικα, ο οποίος – προφανώς – απορροφημένος από τα όσα… απαθανάτιζε, αρχικά δεν τον αντιλήφθηκε…
Έπρεπε ο φίλος του neakriti.gr να περάσει με το αμάξι του δίπλα από τον εν λόγω «κύριο», για να καταλάβει εκείνος την παρουσία του.
Η αντίδραση του μεσήλικα τουρίστα – αν μη τι άλλο – «φανέρωσε» την ενοχή του: Όπως μας λέει ο αναγνώστης μας, με το που αντίκρισε το αυτοκίνητο να περνά από δίπλα του, κατέβασε το κινητό του, έσκυψε το κεφάλι κι άρχισε να απομακρύνεται από το σημείο με ταχύ βήμα…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου