21.7.18

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Γλέντι στην Αγ. Τριάδα

Μουσικοχορευτική βραδιά διοργανώνει η Διοκλής ΑΕ την Τρίτη (24 Ιουλίου 2018) στην πλατεία του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου Καλαμάτας, εκεί όπου γίνεται η Αγορά της Πέμπτης.

Στην εκδήλωση, που αρχίσει στις 9μμ, παραδοσιακούς χορούς θα παρουσιάσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας και θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με το συγκρότημα «Τρίο».

Μέσα στον Αύγουστο θα λειτουργήσει και ο θερινός κινηματογράφος στις εγκαταστάσεις του Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας. Ο δήμαρχος και ο νόμιμος εκπρόσωπος της πλειοδότριας εταιρείας υπέγραψαν συμφωνητικό για τη μίσθωση υπαίθριου χώρου 655 τετρ. μέτρων στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Καλαμάτας, που είναι όμορος της αποθήκης, καθώς και μέρους της αποθήκης, προκειμένου να λειτουργήσει θερινός κινηματογράφος.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίσθηκε σε 5 έτη, αφορά δε παραχώρηση για την περίοδο από 1 Μάιου  έως 30 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους, λόγω της ειδικής χρήσης του μισθίου ως θερινού κινηματογράφου.
Το κατόπιν δημοπρασίας καταβλητέο μίσθωμα ανέρχεται (συνολικά και τα 5 χρόνια) σε 16.700 ευρώ, που αντιστοιχεί 3.340 ευρώ κάθε σεζόν από Μάιο έως Σεπτέμβριο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου