21.7.18

Η μπάλα συνεχίζεται. Το Μουντιάλ τελείωσε

Μπορεί  το Μουντιάλ να τελείωσε οι φίλαθλοι – και ιδιαίτερα οι φανατικοί – δεν θα μείνουν χωρίς μπάλα και τηλεόραση.
Οι αγώνες προετοιμασίας που δίνουν αυτές τις μέρες οι Ελληνικές και ξένες ομάδες προσφέρονται για χαλαρή παρακολούθηση και ενημέρωση. Κι αν   συμπίπτουν μάλιστα οι ώρες διεξαγωγής με μπαλκόνι, βεράντα κλπ, ακόμη καλύτερα.
** Στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου η συνδρομητική τηλεόραση NOVA θα καλύψει το φιλικό που δίνει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Γκενκ.
** Η τηλεόραση του ΣΚΑΙ ανακοίνωσε πως την Κυριακή θα μεταδώσει το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Αντβέρπ.  Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 5  το απόγευμα. Πρόκειται για το δεύτερο ματς του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο, μετά την Άλκμααρ.  Η Αντβέρπ θεωρείται ο παλαιότερος σύλλογος του Βελγίου.
** Και Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επαναληπτικός του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα μεταδοθεί  από το Epsilon ΤV που απόκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα. Προφανώς «μεσολάβησε»  ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και του Έψιλον Ιβάν  Σαββίδης ή ο γιός του.  Το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1 Αυγούστου στις 9μμ και στην περιγραφή θα είναι ο Αλέξης Σπυρόπουλος.
** Και μια και ο λόγος για αθλητικο-τηλεοπτικά: Μετακινήσεις δημοσιογράφων και παραγωγών, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον ΣΚΑΪ στο Epsilon. Ο σταθμός του Ιβάν Σαββίδη θέλει να ενισχύσει τον αθλητικό του τομέα, παίρνοντας προσωπικό από το Νέο Φάληρο με στόχο να βγάλει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν αθλητική εκπομπή κάθε Κυριακή. Ήδη μετακινήθηκε από το Φάληρο, η Χριστίνα Βραχάλη, ενώ ασκούνται πιέσεις και στον Άγγελο Τόμπρο.

** ΚΑΙ ΣΤΙΒΟΣ: Η ΕΡΤ 1 θα συνδεθεί σήμερα στις 5μμ με το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου γα ένα ακόμη μήτιγκ της σειράς Diamond League. Την Παρασκευή, στο Μονακό, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη που ήρθε 2 η στο άλμα επί κοντώ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου