18.7.18

Άνοδος θερμοκρασίας Σάββατο και Κυριακή

Μέχρι 32 β. υπολογίζεται η θερμοκρασία στην πόλη της Καλαμάτας αύριο Πέμπτη 19 Ιουλίου, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας . Γενικά καλός καιρός για όσους είναι τώρα σε άδεια και για τους ασχολούμενους με τον τουρισμό (ξαπλώστρες, ταβέρνες κλπ). Ανοδος προβλέπεται το Σάββατο και την Κυριακή. Όσοι όμως θα ξεκινήσουν άδεια από Δευτέρα ας είναι προσεκτικοί. Έρχεται  αλλαγή – προς τα κάτω - Δευτέρα και Τρίτη. 
Η Εθνικη Μετεωρολογική Υπηρεσία (εθνικό μετεωρολογικό κέντρο) στην
γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδας που ισχύει έως και
 την Τρίτη 24-07-2018 προβλέπει:
Παρασκευή 20-07-2018: στα βορειοανατολικά και τις μεσημβρινές και απογευματινές
 ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τοπικές νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα  γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 
Σάββατο 21-07-2018
 καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. 
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα δυτικά. 
Κυριακή 22-07-2018
  καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: στο ανατολικό Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο. 
Δευτέρα 23-07-2018: στα δυτικά και βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν
  και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Άνεμοι: στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειων διευθύνσεων με την ιδία ένταση.  Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια. 
Τρίτη 24-07-2018: λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές
  και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και  απογευματινές ώρες. Άνεμοι: στα βορειοανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 και στην υπόλοιπη  χώρα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.  Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου