27.7.18

"Ο πιο πολύνεκρος πρωθυπουργός ο Τσίπρας..."

Ο ΠΙΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟΣ  
Προσπάθησε με τεχνάσματα ατάλαντου, ξεπεσμένου, μπουλουξή ταχυδακτυλουργού να κερδίσει έναν τίτλο, μια θέση στην ιστορία. 
Έβγαλε απο το δύσοσμο καπέλο, τον λαγό του Μακεδονικού. 
Έβαλε μπροστά την κότα τη στρουμπουλή (κατα Γούναρη) να καταγγείλει οτι ο Πουτιν τάχα μου λάδωνε παπάδες για να φωνάζουν στα συλλαλητήρια. 
Ετοίμαζε φιέστες για τη δήθεν λύτρωση μας από τα μνημόνια. 
Κι εκεί που το πομολο Τζανακοπουλος και ο Μπαφος Καρανίκας έφτιαχναν σποτάκια "ήταν δίκαιο και έγινε πράξη," ήρθε η τραγωδία της Αττικής να του φορέσει διακριτικά ένα στεφάνι.
 Όχι απο δάφνη, αλλά τον καψαλισμένο στέφανο εξ' ακανθών, μαζί με τον αδιαμφισβήτητο πια τίτλο: 
Είναι de facto ο πιο πολύνεκρος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης και ίσως της πρόσφατης ελληνικής ιστορίας. 
Μεταξύ Μάνδρας και εκατόμβης Αττικής (οι δεκάδες αγνοούμενοι δεν εξαερώθηκαν) ο ανεγκέφαλος λαϊκιστής μετράει ήδη εκατό νοματαίους που δεν θα ξαναδούν το φως και δεν θα αγκαλιάσουν ξανα τους δικούς τους. 
Και φυσικα η Γκεμπελομηχανη του Μαρξιμου, θα βγάλει τώρα φήμες οτι ξένοι πράκτορες έκαψαν το Μάτι, θα πάρει τις βαρύτατες ευθύνες των ανικάνων υπουργών του και θα τις ρίξει στην ίδια θάλασσα που πνίγηκαν Έλληνες και ξένοι πολίτες, θα μοιράσει καθρεφτακια και χάντρες στους χαροκαμένους και ξεσπιτωμένους (μπούρδες που θα χαθούν στην άβυσσο της γραφειοκρατίας,) θα αποσπάσει την προσοχή απο την τραγωδία σκηνοθετώντας συνωμοσία, θα γαντζωθεί στην εξουσία που με ψέμα και απάτη κατέκτησε.  
Όμως, ο ανεγκέφαλος ακολουθεί την πατέντα των φτηνιάρικων, εφήμερων δικτατόρων κι από τη μοίρα όλων των ομοίων του που είναι τώρα και δίκη του, φυγείν αδυνατον.
 
 Nico Mastorakis -facebook

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου