13.7.18

Το Game of Thrones στην κορυφή των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Emmy

Η σειρά φαντασίας που διαδραματίζεται στον Μεσαίωνα, το "Game of Thrones", κατέκτησε σήμερα την κορυφή στον κατάλογο των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Emmy, τα επιφανέστερα στην αμερικανική τηλεόραση, συγκεντρώνοντας 22 υποψηφιότητες, μεταξύ αυτών εκείνη για το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς.
Η δημοφιλής σειρά του δικτύου HBO, που έχει βραβευθεί 38 φορές σε έξι τηλεοπτικές σεζόν όμως δεν συμμετείχε πέρυσι λόγω χρονικών περιορισμών, καθώς είχε προβληθεί αργότερα από τη συνηθισμένη ημερομηνία, έχει να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό: το "Saturday Night Live" του NBC, την παλαιότερη εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης με σατιρικά σκετς και τη σειρά επιστημονικής φαντασίας "Westworld", που επίσης προβάλλεται στο HBO. Και οι δυο τους έχουν συγκεντρώσει 21 υποψηφιότητες.
Στην τρίτη θέση του καταλόγου, με 20 υποψηφιότητες, βρίσκεται η σειρά του Hulu "The Handmaid's Tale" που βασίστηκε στο μυθιστόρημα της Μάργκαρετ Άτγουντ "Η ιστορία της πορφυρής δούλης" και βραβεύτηκε και πέρυσι.
Το δίκτυο Netflix συγκεντρώνει τις περισσότερες υποψηφιότητες, 112. Ακολουθεί το HBO με 108, ενώ το NBC έχει 78 υποψηφιότητες.
Οι νικητές των «Όσκαρ της τηλεόρασης» θα ανακοινωθούν την 17η Σεπτεμβρίου, σε μια τελετή στο Λος Άντζελες. Οικοδεσπότες θα είναι οι Μάικλ Τσε και Κόλιν Τζοστ του "Saturday Night Live".
Το πλήρες τηλεγράφημα της Α.Σ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου