11.7.18

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και απoπειρών κλοπής σε οικίες στη Μεσσηνία

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (10.7.2018) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 27 ετών, αντίστοιχα.
Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω, χθες (10.7.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, μπήκαν σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν κοσμήματα, ποδήλατο και ποσότητες πετρελαίου και ελαιολάδου.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, εντόπισαν τον 20χρονο και τον 27χρονο, λίγο αργότερα στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και τους συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή τους βρήκαν και κατέσχεσαν μία (1) μεταλλική ράβδο (γκλοπ) και διαρρηκτικό εργαλείο.
Όπως προέκυψε, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω την 8/9.7.2018, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Δυτικής Μάνης, διέπραξαν ακόμη μία (1) κλοπή και δύο (2) απόπειρες κλοπής σε οικίες, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου