19.7.18

To Allou fun park φιλοξένησε τα παιδιά του «Διάδρασις» χαρίζοντας υπέροχα χαμόγελα



 Για άλλη μια χρονιά τα παιδιά του «Διά …δρασις» και του «Δια …λόγου τέχνη» χαμογέλασαν και διασκέδασαν κλείνοντας την χρονιά με μια ψυχαγωγική εκδρομή στο παιδικό ψυχαγωγικό πάρκο «Kindom Allou fun park».
Πιο συγκεκριμένα  την Κυριακή 8 Ιουλίου φιλοξενήθηκαν στο ψυχαγωγικό πάρκο Kindom Αllou Fun park 30 παιδιά και πέρασαν μια ολόκληρη ημέρα ξενοιασιάς γεμίζοντάς τα χαμόγελα.
Υπεύθυνοι για τα χαμόγελα των παιδιών φυσικά η διοίκηση του Allou fun park που είναι πάντα δίπλα στις προσπάθειές μας και χωρίς δεύτερη σκέψη μας προσφέρει την δυνατότητα να παρέχουμε στα παιδιά μας ώρες ξενοιασιάς και ξέφρενου παιχνιδιού.
Η Α.Μ.Κ.Ε-  ΔΙΑΔΡΑΣΙΣ αποτελεί μια εθελοντική πρωτοβουλία η οποία ξεκίνησε το 2011 από μια ομάδα νέων ανθρώπων. Στόχος του είναι η ανάπτυξη ποικίλων δράσεων που αποσκοπούν στην πρόληψη και ενημέρωση για τον ηλεκτρονικό εθισμό . Η ΔΙΑΔΡΑΣΙΣ λειτουργεί ακόμη, πρόγραμμα αποκατάστασης «Δια…Λόγου Τέχνη»  στο οποίο υπάγονται τρία διεπιστημονικά κέντρα που παρέχονται δωρεάν θεραπευτικές συνεδρίες και σχολική μελέτη στα παιδιά άπορων οικογενειών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου