14.8.18

Έβγαλαν τα μάτια τους μόνοι τους, προς μεγάλην τέρψιν του Αδώνιδος.

Μέγαρο Μαξίμου: «Να λέτε ότι ο Άδωνις θα κάτσει στο σκαμνί» 

Ο σύντροφος τους που έδωσε στην δημοσιότητα το sms της ντροπής έκανε πολύ μεγάλη ζημία στον ΣΥΡΙΖΑ. Τον έκαψε. 
Ενώ ακόμα μετρούσαμε τους νεκρούς της πυρκαγιάς, ο καθοδηγητής τροφοδοτούσε τα κομματικά στελέχη με τις θέσεις του κόμματος πάνω στα τρέχοντα γεγονότα.
Αυτό τους ένοιαζε. Τι θα πούνε στους πολίτες. Βέβαια, για να μιλήσουν με τους πολίτες θα πρέπει πρώτα να βγουν απ΄όπου κρύβονται. Όμως, δεν τολμούν!
Αντιπαρέρχομαι όλα τα σημεία του sms που δεν αγγίζουν τους θεσμούς. Το αν ο Σ.Θεοδωράκης τους στηρίζει ή όχι, αυτό αφορά τον ίδιο και όσους τον υποστηρίζουν ακόμα. Το γιατί το sms δεν αναφέρει καθόλου το ΚΚΕ, αυτό ας προβληματίσει τους Κουκουέδες.
Θα σταθώ όμως σε ένα σημείο, που θίγει βάναυσα τον θεσμό της Δικαιοσύνης. Το σημείο στο οποίο στοχοποιείται ο
Άδωνις Γεωργιάδης, όχι πολιτικά, αλλά ποινικά, προεξοφλώντας μάλιστα την παραπομπή του σε δίκη.
Πρώτος στόχος: να υπονομεύσει ηθικά τον πολιτικό λόγο του Α.Γεωργιάδη καθώς ό,τι θα λέει θα είναι λόγος ενός υποδίκου εν αναμονή. Ενώ αυτός θα επιτίθεται στην κυβέρνηση, θα φαίνεται πως το κάνει αμυνόμενος, λόγω της ποινικής του δίωξης.
Δεύτερος στόχος: δίνει κουράγιο στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διασύρονται καθημερινά στα τηλεοπτικά παράθυρα από τον πανταχού παρόντα Αδωνι Γεωργιάδη. Τους λέει, περιμένετε όπου νάναι έρχεται το ιππικό.
Τρίτος στόχος: O ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του και οι πικραμένοι οπαδοί του, επένδυσαν πολλά στην υπόθεση της Novartis. Επειδή όμως επρόκειτο περί καθαρής σκευωρίας δεν υπήρξε συνέχεια, προς μεγάλη απογοήτευση της Συριζαϊκής κερκίδας. Τώρα λοιπόν, με αυτό το sms αναζωοπυρώνεται η ελπίδα. Τα γιουσουφάκια του διαδικτύου, παίρνοντας γραμμή από τα υπόγεια του Μαξίμου, ξεσάλωσαν, προαναγγέλλοντας την προφυλάκιση του Άδωνι. Και πάλι θα απογοητευτούν.
Είναι τόσο ανόητοι και τόσο απελπισμένοι που με αυτό το sms έκαψαν με τα χέρια τους την προσπάθεια τους να εξουδετερώσουν ηθικά τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ποιος δικαστής που διαθέτει μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια θα δεχθεί να φανεί πως υπακούει σε κυβερνητικές εντολές; Ποιος δικαστής, ακόμα και ο πιο σφιχταγκαλισμένος με το παρακρατικό σύστημα που λειτουργεί στον χώρο της Δικαιοσύνης, θα δεχθεί να γίνει ένα γρανάζι στον κυβερνητικό προπαγανδιστικό μηχανισμό;
Ο,τι και να συμβεί θα φανεί πλέον πως πρόκειται για πολιτική δίωξη. 
Έβγαλαν τα μάτια τους μόνοι τους, προς μεγάλην τέρψιν του Αδώνιδος.
Από την άλλη την πλευρά δικαιωνόμαστε όλοι εμείς που υποστηρίζαμε πως μεθοδεύεται ηθική εξόντωση του Άδωνι Γεωργιάδη από τα γνωστά παράκεντρα εξουσίας. Πιο λαμπρή απόδειξη από αυτό το sms δεν θα μπορούσε να υπάρξει.
Κατά τα άλλα είναι γνωστό, και έχει αναπτυχθεί εξαντλητικά, πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σέβεται το Σύνταγμα, δεν σέβεται την διάκριση των εξουσιών, δεν σέβεται την αξιοπρέπεια και την τιμή των δικαστών. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να αντιπαρατεθεί με τους πολιτικούς του αντιπάλους στον στίβο των ιδεών και της πολιτικής καταφεύγει, από αδυναμία, στους παρακρατικούς μηχανισμούς που καθοδηγούν σκοτεινά πρόσωπα.
Νομίζω, ότι όλα τα παραπάνω δείχνουν πόσο, εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε εκτραπεί από την δημοκρατική κανονικότητα και πόσο έχουμε την ανάγκη να την επανακτήσουμε. 
Σ. Μουμτζής
liberal.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου