19.8.18

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ - Το Newsmessinia και οι ειδήσεις του Αυγούστου …

Όπως μας καταγράφει η Google
 H εγκυρότητα και  αμεσότητα  έχουν κατατάξει το Newsmessinia  στην κορυφή των περιφερειακών ενημερωτικών blogs της Πελοποννήσου  .

Πολλά μπορεί να εννοούσε ο Ουμπέρτο Έκο με την περίφημη φράση «Τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις», που έγραψε πριν από 28 χρόνια. 

Τα στατιστικά επισκεψιμότητας  που καταγράφονται  στην ιστοσελίδα μας τον φετινό Αύγουστο  αποδεικνύουν  ότι ειδήσεις υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν και το Newsmessinia  είναι εδώ για να τις καταγράφει και να τις  μεταφέρει  στο  κοινό!
Και οι αναγνώστες  ανταποκρίνονται, προσφέροντάς του αναγνώριση, όπως δείχνουν τα στοιχεία από τις επίσημες καταγραφές της Google.
Η περίφημη «μάχη» της ενημέρωσης για  εμάς  δεν έχει χαρακτήρα πολέμου αλλά προσφοράς.
 Μεγάλες και μικρές, καλές και κακές, τοπικού και παγκόσμιου ενδιαφέροντος, οι εξελίξεις που καταγράφονται εμπεριέχουν πρωτίστως την εγκυρότητα και την αμεσότητα που έχουν κατατάξει το Newsmessinia  στην κορυφή των περιφερειακών ενημερωτικών blogs της Πελοποννήσου  .
Και οι αναγνώστες το γνωρίζουν, ανταποκρίνονται και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.
Έχοντας συμπληρώσει  9 χρόνια παρουσίας στον περίφημο παγκόσμιο ιστό, το  Newsmessinia  δεν εφησυχάζει.
Η δουλειά μας δεν σταματά και σίγουρα επιδέχεται βελτιώσεων.
Οι προσπάθειες  μας συνεχίζονται για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, τόσο στο περιεχόμενο όσο και στην παρουσίαση .
Σε αυτό το «κυνήγι» της τελειότητας, το οποίο για εμάς δεν είναι ουτοπικό, σύμμαχοι και συνοδοιπόροι είστε όλοι εσείς οι χρήστες , που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας.
Είτε Αύγουστος, είτε Σεπτέμβριος, είτε Ιανουάριος, όσο υπάρχουν ειδήσεις, θα είμαστε εδώ για να τις μεταφέρουμε άμεσα κι όπως είναι!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου