28.9.18

Ο Τσίπρας στην Ν. Υόρκη και η αδιαφορία για 10πλασιασμό ελλην. εξαγωγών στις ΗΠΑ

Tο ταξίδι Τσίπρα στην Νέα Υόρκη και η απαράδεκτη- προκλητική αδιαφορία γιά δεκαπλασιασμό εξαγωγών ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ
 
- Κοντά 34.000 οι ''αγορές τροφίμων'' στην Αμερική. Ούτε ένα ελληνικό προϊόν, εισαγώμενο από Ελλάδα, υπάρχει στα ''ράφια'' τους (με εξαίρεση τα ολίγα ελληνικά καταστήματα τροφίμων, στις ελληνικές παροικίες).
- Η αδιαφορία πρωθυπουργού και υπουργείων, πιστοποιεί τα χάλια των της ελληνικής κυβέρνησης.

«Ο κ. Τσίπρας ολοκλήρωσε καλώντας την Ομογένεια να παίξει τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει σε αυτή την συλλογική προσπάθεια ανοικοδόμησης της ισχυρής Ελλάδας του αύριο. Τόνισε ότι σε αυτή την διαδικασία έχουν θέση όσοι το επιθυμούν και πως από την πλευρά της κυβέρνησης θα υπάρξει κάθε δυνατή συνδρομή σε κάθε ειλικρινή προσπάθεια για συμβολή σε αυτό το κρίσιμο έργο» (απόσπασμα ομιλίας του στην δεξίωση με συμμετοχή Ομογενών, που παράθεσε το γεν. Προξενείο στην Νέα Υόρκη, 26 Σεπ. '18).

Και επειδή η Ομογένεια  ''συνδράμει'' -αφιλοκερδώς- ας δούμε, με γεγονότα, πως ''ανταποκρίνονται'' οι ''παπατζήδες'', ΜΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ πολιτικοί Αθήνας (κυβέρνηση, υπουργεία).

και βγάλτε συμπεράσματα γιά τα χάλια της κυβερνητικής Ελλάδας )

..........................

www.kalami.us    |    www.kalami.news

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου