20.9.18

Γεννητούρια για τον Αλέξη Χαρίτση

Στο υπουργείο Εσωτερικών, µετά τον πρόσφατο ανασχηµατισµό, δεν έχουµε µόνο σαρωτικές αλλαγές, καθώς προέκυψε νέα πολιτική ηγεσία, µε υπουργό τον Αλέξη Χαρίτση, αλλά έχουµε και χαρές και… γεννητούρια.
Η σύζυγος του νέου υπουργού, Κατερίνα, είναι έγκυος και το επόµενο χρονικό διάστηµα µαζί µε τις υποχρεώσεις του στο υπουργείο ο 40χρονος υπουργός θα έχει να αναλάβει και νέα οικογενειακά καθήκοντα, αφού θα γίνει πατέρας.
Το ζευγάρι µετράει µόλις λίγους µήνες γάµου και είναι ήδη έτοιµο να υποδεχθεί το νέο µέλος της οικογένειάς του. Ο ίδιος ο κ. Χαρίτσης δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός ότι σε λίγους µήνες θα γίνει πατέρας, κάτι που εκµυστηρεύτηκε τόσο στον κύκλο του όσο και σε… δηµοσιογράφους από τον περασµένο Ιούλιο.
Είναι, ωστόσο, και µια είδηση που επιβεβαίωσε και η νέα υφυπουργός και υφισταµένη του στο υπουργείο Εσωτερικών, κ. Χρυσοβελώνη, σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Πριν από σχεδόν έναν χρόνο, ο Αλέξης Χαρίτσης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Τότε είχε τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Οικονοµίας και Ανάπτυξης, αρµόδιου για θέµατα ΕΣΠΑ.
Ο 40χρονος πολιτικός, θέλοντας να κρατήσει τα φώτα της δηµοσιότητας µακριά από αυτήν τη σηµαντική στιγµή της ζωής του, δεν άφησε να διαρρεύσουν περισσότερες λεπτοµέρειες για τον τόπο και την ηµέρα τέλεσης του Μυστηρίου.



πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου