22.9.18

ΣΤΗ COSTA NAVARINO ΤΟ «THESSALONIKI FOOD FESTIVAL»

Το μενού θα επιμεληθούν οι τρεις chef ambassadors του «Thessaloniki Food Festival», Δημήτρης Τασιούλας, Αντώνης Μουστάκης και Λάμπρος Ρώσσιος.

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας της Θεσσαλονίκης «Thessaloniki Food Festival», που φέτος διανύει την 8η χρονιά του, ταξιδεύει στην Πελοπόννησο και φιλοξενείται στην Costa Navarino, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2018, σε ένα διήμερο γεμάτο με γεύσεις της πόλης.

Οι επισκέπτες των ξενοδοχείων The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το σύγχρονο προφίλ της γαστρονομίας της Θεσσαλονίκης μέσα από το μενού που θα παρουσιαστεί στις 28 Σεπτεμβρίου στο εστιατόριο Flame και στο πρωινό «Το κουλούρι Θεσσαλονίκης αλλιώς…», που θα παρουσιαστεί στις 29 Σεπτεμβρίου στο εστιατόριο Morias.

Το μενού θα επιμεληθούν οι τρεις chef ambassadors του «Thessaloniki Food Festival», Δημήτρης Τασιούλας, Αντώνης Μουστάκης και Λάμπρος Ρώσσιος, σε συνεργασία με τον Executive Chef του Navarino Dunes, Άγγελο Καλλιντέρη.

«Η κουζίνα και οι γεύσεις της Θεσσαλονίκης βγαίνουν έξω από τα όρια της πόλης μας και γίνονται η αφορμή για να μας επισκέπτονται όλο και περισσότεροι τουρίστες. Θα βρεθούμε με τους τρεις ταλαντούχους σεφ πρεσβευτές μας στην όμορφη Μεσσηνία και λίγο αργότερα και στην Αθήνα για να παρουσιάσουμε στο ελληνικό και διεθνές κοινό το γαστρονομικό θησαυρό και ταλέντο που κρύβει η Θεσσαλονίκη. Είναι τιμή για μας η παρουσία μας στον πρότυπο και οραματικό τουριστικό προορισμό Costa Navarino. Μοιραζόμαστε άλλωστε ένα κοινό όραμα αειφόρου τουριστική ανάπτυξης», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας.



voria.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου