13.10.18

Τριτοκοσμική χώρα στην Υγεία η Ελλάδα - Με 41 πυρετό το βρέφος δεν έβρισκαν γιατρό και χώρο νοσηλείας !

Δεν κομίζουμε γλαύκα στην Αθήνα αλλά είναι πλέον  σε όλους γνωστό ότι  η  υγεία στην Ελλάδα νοσεί βαθύτατα  ενώ στην επαρχία έχει πέσει πλέον σε κώμα !
 
Αφιερώνουμε την παρακάτω ιστορία στον κο Πολάκη και την παρέα του στο Υπουργείο Υγείας .

Βρέφος 13-14 μηνών παρουσίασε 41 πυρετό στην Λακωνία  με σπασμούς από τον υψηλό πυρετό οι γονείς το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Μολάων εκεί τους πληροφόρησαν ότι ο γιατρός  ….απουσίαζε και ότι έπρεπε να απευθυνθούν σε ιδιώτη  γιατρό ή στο Νοσοκομείο Σπάρτης  διότι ήταν άγνωστο το πότε θα επέστρεφε ο ιατρός .
Μετά από διαμαρτυρίες με το μωρό να ψήνεται στο πυρετό οι γονείς με δικό τους μέσο και ευθύνη για την ζωή του μωρού το  μετέφεραν στο Νοσοκομείο Σπάρτης .
Εκεί τους πληροφόρησαν ότι δεν ….υπήρχε γιατρός και ήταν άγνωστο το πότε θα επέστρεφε και τους συμβούλεψαν να το μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με δικό τους μέσο και ευθύνη .
Οι γονείς με το μωρό σε κωματώδη σχεδόν κατάσταση ζήτησαν ασθενοφόρο να μεταφέρει το παιδί στο Νοσοκομείο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας  αλλά οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου αρνήθηκαν διότι δεν  έβρισκαν …οδηγό για το ασθενοφόρο
Σε κατάσταση Σοκ ο πατέρας  τους απείλησε  ότι δεν φεύγει από το νοσοκομείο και ζητούσε να επέμβει η αστυνομία να δώσει λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί .

Μπροστά στις οργισμένες αντιδράσεις των γονέων οι υπεύθυνοι του Νοσοκομείου Σπάρτης ώ του θαύματος βρήκαν οδηγό και ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε το μωρό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας αργά χθες το βράδυ όπου και νοσηλεύεται

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου