21.10.18

Ο Πάνος "έφαγε" και τον Τέρενς

Και ο Τέρενς εκτός ΑΝΕΛ άρα και εκτός κυβέρνησης ; 

Στη διάρκεια της ομιλίας του στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος ήταν σαφής.
«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια
καινούρια κατηγορία. Οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε - χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική.
»Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι» είπε οργισμένος ο Πάνος Καμμένος, «φωτογραφίζοντας» τον Τέρενς Κουίκ που είναι εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό και ο οποίος δεν έδωσε το παρών στη συνεδρίαση καθώς βρίσκεται στο Κάιρο.
Στο σημείο αυτό της ομιλίας του μάλιστα, ο Π. Καμμένος χειροκροτήθηκε ένθερμα από τα υπόλοιπα κυβερνητικά στελέχη - μέλη των ΑΝΕΛ που βρίσκονταν στην αίθουσα.
Σίγουρα αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ώρες.
Ο Τέρενς Κουίκ πρόσφατα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη «μάλωσε» τους ΑΝΕΛ για τις επιθέσεις που εξαπέλυσαν εναντίον του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά. Όπως είπε συνεργάζεται άριστα με τον Νίκο Κοτζιά καθώς «είναι ένας άνθρωπος που εντυπωσιάζει με την υπερεπάρκεια των γνώσεών του σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, ίσως από τους πιο διαβασμένους, το ομολογούν και κάποιοι από τους άλλους υπουργούς Εξωτερικών που συναντώ σε διάφορα φόρα, ότι "το μυαλό του είναι σκέτος σκληρός δίσκος”».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου