12.10.18

«Μεζεδοπωλείον Καπηλειό» - Ένας πραγματικά φιλικός και οικείος χώρος στο Ιστορικό κέντρο Καλαμάτας

Ο χώρος με την παραδοσιακή αισθητική μεζεδοπωλείου σε συνδυασμό με  σύγχρονες πινελιές συνθέτουν ένα ευχάριστο και φιλικό  περιβάλλον.

Σε λίγες ημέρες  ένα νέο μεζεδοπωλείο θα  κάνει την εμφάνισή του  στην «καρδιά» της  Καλαμάτας , στο ιστορικό κέντρο της πόλης. 
 
Το «μεζεδοπωλείον  Καπηλειό» θα ανοίξει  τις πόρτες του στους Καλαματιανούς  διαθέτοντας όλα τα standard ώστε σύντομα να αποτελέσει μια από τις κορυφαίες γαστρονομικές επιλογές στο κέντρο της πόλης.

 
 Το «μεζεδοπωλείον  Καπηλειό» βρίσκεται  πλησίον  στο ιστορικό εκκλησάκι  των Αγίων Αποστόλων  στον  πεζόδρομο της οδού Αγίου Παντελεήμονος  σε ένα εξαιρετικό τοπογραφικά σημείο, απαλλαγμένο από την πολύβουη κίνηση και τον θόρυβο της πλατείας.
Το πρώτο στοιχείο που  θα σας κάνει εντύπωση είναι η λιτή αλλά καλόγουστη διακόσμηση, καθώς και ο μεσογειακός αέρας που αναδίδει.
Πρόκειται για ένα μοντέρνο και φωτεινό χώρο, με κομψή και απέριττη διακόσμηση που συνδυάζει υπέροχα το παραδοσιακό στοιχείο με το σύγχρονο design.
Η ατμόσφαιρα είναι καλαίσθητη και προσεγμένη, με τα τραπεζάκια, τους πίνακες και τα διακοσμητικά να δένουν απόλυτα με το περιβάλλον και να χαλαρώνουν τις αισθήσεις.
Ένα ιδιαίτερο μεζεδοπωλείο με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και πεντανόστιμους μεζέδες, που θα  αποκτήσει πιστούς πελάτες στον  χρόνο της λειτουργίας του.
Όσον αφορά στο menu, που έχει σχεδιαστεί θα περιλαμβάνει πιάτα υψηλής ποιότητας και αισθητικής: αγαπημένες και παραδοσιακές επιλογές από την ελληνική κουζίνα, τεράστια ποικιλία σε μεζέδες, πολύχρωμες σαλάτες, κρεατικά, θαλασσινά, ζυμαρικά κ.ά.
Η ποιότητα στις πρώτες ύλες  θα είναι αδιαπραγμάτευτη και  θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά φρέσκα, αγνά παραδοσιακά υλικά.
Αυτό που θα  ξεχωρίζει ωστόσο στο  «μεζεδοπωλείον  Καπηλειό»  είναι ότι ντύνει αυτά τα παραδοσιακά πιάτα με έναν αέρα μοντέρνο, παντρεύοντας επιτυχημένα τις παραδοσιακές γεύσεις με τις τάσεις της σύγχρονης κουζίνας.
Χαρακτηριστικό στοιχείο του θα είναι η άριστη και φιλική η εξυπηρέτηση, ατμόσφαιρα παρέας, σεβασμός στον πελάτη, πλούσιο menu!
Όλα αυτά τα στοιχεία  θα χαρακτηρίζουν το  «μεζεδοπωλείον  Καπηλειό» και  θα το μετατρέψουν στο νέο meeting point  του ιστορικού κέντρου της Καλαμάτας , για ανθρώπους με μεράκι και άποψη!


Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου