17.10.18

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Διεθνές φεστιβάλ χορού στην Τέντα

Διεθνής καλλιτεχνικός μαραθώνιος χορού το Σάββατο και την Κυριακή στο γυμναστήριο Τέντα. 

Το «KALAMATA DANCE CUP – Beyond the Limits» είναι διεθνής διαγωνισμός Χορού (διεξάγεται για πρώτη φορά στην πόλη της Καλαμάτας) για όλες τις ηλικίες και σε όλα τα είδη και κατηγορίες χορού Latin, Ballroom, Street Style /Hip-Hop, Breakdance, Oriental, Bollywood Dance, Ballet, Modern-Contemporary, Acro Dance, Latin Fit Dance, Jazz, Musical, Greek folk, Argentine Tango, Salsa-Bachata, Kizzomba κ.ά.
Πρόκειται για αγώνα ανοιχτό για όλους και απευθύνεται σε χορευτικά ζευγάρια, ομάδες χορού, μεμονωμένους συμμετέχοντες, ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες από διάφορες σχολές – συλλόγους χορού, ομοσπονδίες και παγκόσμιους οργανισμούς, με την παρουσία σημαντικών ανθρώπων της πανελλήνιας και διεθνούς χορευτικής κοινότητας.
Το «Kalamata Dance Cup» διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Καλαμάτας 'Dance Challenge' με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Πελοποννήσου και με την υποστήριξη του δήμου Καλαμάτας καθώς και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Το Σάββατο (20 Οκτωβρίου 2018), ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει 10πμ και θα κρατήσει έως το βράδυ. Η μέρα κορυφώνεται γύρω στις 8μμ με το βραδινό GALA.
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια χορού από τους διακεκριμένους προσκεκλημένους στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, μεταξύ 10πμ έως 5μμ.Το πρόγραμμα:
10πμ : Ελληνικοί Χοροί (Χασάπικο – Ζεϊμπέκικο), 11πμ: American Latin 12μ: HipHop, Break Dance, Jazz Funk  2μμ: Modern, Contemporary, 4μμ: Tango Argentino , Latin Fit Dance, Acro Dance, ShowDance, Cheerleading 5μμ: Latin International Pro-Am, 6μμ: Bollywood Dance, Oriental/Belly Dance
8μμ: GALA, Τελετή Λήξης και Απονομές
Υπεύθυνη της διοργάνωσης 'Kalamata Dance Cup 2018' είναι η Νίνα Δράκου – Χρυσού.
Λεπτομέρεις στο www.dancechallenge.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου