25.10.18

Ο Καμμένος, ο Κοτζιάς και τα...πιστόλια της διαπλοκής

Η έμμεση απάντηση του υπουργού

Ένα... retweet με νόημα έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, απαντώντας εμμέσως στις αποκαλύψεις Κοτζιά για τα όσα είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ περί χρηματοδότησης της κυβέρνησης από τον Σόρος, μιλώντας στο υπουργικό της 16ης Οκτωβρίου
Εμμεση απάντηση στον Νίκο Κοτζιά και στα όσα είπε για την κόντρα του με τον Πάνο Καμμένο στο υπουργικό συμβούλιο, έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κάνοντας retweet το δημοσίευμα ιστοσελίδας που ανήκει στη σφαίρα επιρροής του και απηχεί τις απόψεις του.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε retweet άρθρο από το olympia.gr, το οποίο αναφέρεται σαφώς στα όσα υποστήριξε την Τρίτη σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο τέως υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς. Μεταξύ άλλων, ο κ. Κοτζιάς υποστήριξε, μιλώντας στο τοπικό κανάλι Κρήτη TV, πως ο Πάνος Καμμένος, στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης 16 Οκτωβρίου, «άρχισε να εξαπολύει έναν οχετό λάσπης, ό,τι οχετό έχει πει μέσω διαρροών. Δεν είπε μόνο για μυστικά κονδύλια. Είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου