21.10.18

Η Opel δίνει έως 8.000 ευρώ για αντικατάσταση παλιών diesel αυτοκινήτων στη Γερμανία

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του προγράμματος ανταλλαγής παλιών diesel αυτοκινήτων από την Volkswagen στην Γερμανία, η Opel ανακοίνωσε πως κάνει το ίδιο πράγμα. 

Η εταιρία από το Russelsheim επιδιώκει την ταχεία ανανέωση του στόλου ως ένας τρόπος μείωσης των εκπομπών ρύπων των αυτοκινήτων, και ως εκ τούτου λανσάρει ένα ειδικό περιβαλλοντικό μπόνους μέχρι € 8.000.
Οι ιδιοκτήτες παλαιότερων οχημάτων diesel αυτοκινήτων, οποιασδήποτε εταιρίας που πληρούν τα πρότυπα Euro 1 έως Euro 4, μπορούν να επωφεληθούν αυτό το μπόνους. Η προϋπόθεση είναι ότι το παλιό πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο να παραδίδεται και να διαλύεται. Το μπόνους ισχύει επίσης και για τα Euro 5 μοντέλα της Opel, σε περίπτωση αντικατάστασης με ένα νέο μοντέλο της Opel και από πελάτες που ζουν ή εδρεύουν σε γερμανικές περιοχές με ιδιαίτερα υψηλή ατμοσφαιρική ρύπανση.
Έτσι, τόσο οι ιδιώτες όσο και μικροί επαγγελματίες στη Γερμανία μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την προσφορά. Επιπλέον, η Opel θα χορηγήσει επίσης μια επιπλέον εγγύηση δύο ετών πέρα από την εγγύηση του εργοστασίου, για τα “νέα” μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.


autoblog.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου