13.11.18

Και με Καμπουράκη, από Ιανουάριο, ο νέος ΣΚΑΙ 24

Στον ΑΝΤ1 – λένε, οι φήμες ότι τον περιμένουν για να παρουσιάζει μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο το ενημερωτικό πρωινό του Σαββατοκύριακου… Σύμφωνα όμως με το enimerosi24, βάσιμες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι θα πάει Φάληρο! 
Ο λόγος για τον Δημήτρη Καμπουράκη που φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Αλαφούζο, προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του ΣΚΑΪ 24. Το νέο κανάλι – αδελφάκι αυτού που ξέρουμε μέχρι τώρα. Θα έχει μόνο ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές, συζητήσεις κλπ.
Εκεί θα ενταχθεί και ο Νίκος Ευαγγελάτος. Λένε οι πηγές: Το νέο επαγγελματικό του βήμα προετοιμάζει και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Happy Day του «Α» ο δημοσιογράφος έδωσε τα χέρια με τον Γιάννη Αλαφούζο και θα ενταχθεί στον περιφερειακής εμβέλειας ενημερωτικό ΣΚΑΪ 24.  
Δεν θα παρουσιάζει, λέει, κεντρικό δελτίο ειδήσεων αλλά μία απογευματινή ενημερωτική εκπομπή σαν αυτή που παρουσίαζε στο κανάλι Epsilon και η οποία θα βγαίνει στον «αέρα» πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. 
Αυτό το νέο κανάλι με την επωνυμία «ΣΚΑΪ 24» θα είναι περιφερειακής εμβέλειας (θα εκπέμπει μόνο στην Αθήνα) και η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου