19.4.19

Πώς έγινε το δυστύχημα - Αυτό είναι το ζευγάρι των Βρετανών που σκοτώθηκε με γουρούνα στη Σαντορίνη

Οι νεαροί Τόμπι και Μίλι, δάσκαλοί από τη Βρετανία, είναι το ζευγάρι που έχασε τη ζωή του την περασμένη Κυριακή στη Σαντορίνη όταν η γουρούνα στην οποία επέβαιναν έπεσε σε γκρεμό βάθους 200 μέτρων.

«Ο οδηγός προσπάθησε να κάνει αναστροφή στη μέση του δρόμου αλλά έκανε λάθος υπολογισμό» ανέφερε μιλώντας στην εφημερίδα Sun εργαζόμενος από το γραφείο ενοικιάσεων του οχήματος, αναφέροντας τα αίτια του δυστυχήματος.

Εβαλε όπισθεν και έπεσε στον γκρεμό
«Έβαλε όπισθεν στη γουρούνα και έκανε πίσω πιστεύοντας ότι είχε αρκετό χώρο αλλά μέχρι να αντιληφθεί ότι είχε κάνει λάθος, το βάρος του οχήματος παρέσυρε το ζευγάρι στη χαράδρα.
Στο σημείο εντωμεταξύ δεν υπήρχε κάποιο κάγκελο ή κάποιος τοίχος» πρόσθεσε ο εργαζόμενος.
Συγγενείς του ζευγαριού περιγράφουν πόσο αγαπημένοι και ευτυχισμένοι ήταν. «Είχαν παντρευτεί τον Αύγουστο του 2017 και ήταν αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο» δήλωσε ο πατέρας του Τόμπι.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Αύγουστο του 2017
Ηταν και οι δύο δάσκαλοι. Η Μόλι δίδασκε σε καθολικό δημοτικό σχολείο στην πόλη Βόξολ ενώ ο Τόμπι δίδασκε ιστορία σε σχολείο στο Μπρίξτον και τους αγαπούσαν πολύ οι μαθητές τους.
Το δυστύχημα στη Σαντορίνη συνέβη στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, το υψηλότερο σημείο του νησιού, που αποτελεί δημοφιλές τοπόσημο για τους τουρίστες.







iefimerida.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου