24.5.19

Την Κυριακή έχεις ένα ΝΕΟ λόγο να πας να ψηφίσεις!

Σας παρουσιάζουμε ακόμα τέσσερα νέα παιδιά που σε  μία εποχή που η νεολαία αποστρέφεται την πολιτική  στην πλειοψηφία της, αυτοί κατεβαίνουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής  με κέφι , όραμα και διάθεση προσφοράς στην αυτοδιοίκηση και στο κοινωνικό σύνολο 

Γεωργία (Μπέλλα) Παυλάκου  Δήμος Καλαμάτας 

Η Γεωργία (Μπέλλα) Παυλάκου Gio Pav είναι 33 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Μετά από σπουδές με γνωστικά αντικείμενα την κλασική φιλολογία και την ψυχολογία έχει επιστρέψει στην πόλη που μεγάλωσε κατ ' επιλογή. 
Η διαμονή της σε άλλες πόλεις του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας είναι μια εκ των παραμέτρων που τέθηκαν ως μέτρο σύγκρισης για έναν λειτουργικό δήμο και μια ποιοτική καθημερινότητα με προοπτικές συνεχούς βελτίωσης και ακμής. Ένας άλλος τομέας, στον οποίο δρα πάνω από 10 χρόνια είναι ο τουρισμός, βλέποντας την πραγματικότητα του, εντοπίζοντας πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Η Μπέλλα υπήρξε πολυσχιδής, με ποικίλα ενδιαφέροντα και πολύχρονη ενασχόληση με τις τέχνες, αλλά και με ιστορικό εθελοντικής προσφοράς. Πάντα ανήσυχη τόσο για τα οικεία όσο και για τα ξένα, διακρίνοντας το πρόβλημα , κοιτώντας όμως στη λύση του.


 Λία (Ευαγγελία)Νικ.Γκασούκα - Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δήμου Αχαρνών Αττικής



Βασίλης Πουλόπουλος και  Ευδόκιμος -Νίκων Φρέγκογλου στον Δήμο Καλαμάτας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου