26.6.19

Γιαγιά 93 χρονών συνελήφθη γιατί ήταν η τελευταία της επιθυμία

Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκε 93χρονη ηλικιωμένη στην περιοχή του Μάντσεστερ, στη Βρετανία.
Όχι, δεν είχε διαπράξει κάποιο έγκλημα - ούτε πούλαγε… τερλίκια σε κάποια αντίστοιχη λαϊκή αγορά. Επρόκειτο απλώς για την τελευταία της επιθυμία πριν πεθάνει!
Σε μια ανάρτηση στο twitter που έλαβε σύντομα εκατοντάδες likes, ο εγγονός της ηλικιωμένης Josie Birds ευχαρίστησε την αστυνομία του Μάντσεστερ που ανταποκρίθηκε στην έκκλησή του να… συλλάβουν τη γιαγιά του, ικανοποιώντας την τελευταία της επιθυμία. «Είναι 93 ετών και η υγεία της καταρρέει. Ήθελα να συλληφθεί για κάτι πριν να είναι πολύ αργά! Είχε μια καρδιά από χρυσάφι και πραγματικά το απόλαυσε. Σας ευχαριστώ που εκπληρώσατε την ευχή της!»
Εκπρόσωπος της αστυνομίας απάντησε: «Είμαι ευτυχής που οι αστυνομικοί μας μπόρεσαν να βοηθήσουν, φαίνεται πως είχε μια πλήρη εμπειρία! Δώστε τις καλύτερες ευχές μας στη Josie και εγώ θα προσπαθήσω να περάσω το μήνυμά της πίσω στους αστυνομικούς».
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τον Μάρτιο, μία 14χρονη είχε ζητήσει επίσης να συλληφθεί, δηλώνοντας στη συνέχεια πως είχε «μια υπέροχη μέρα» γιατί της συνέβη «κάτι που δεν μου έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν!».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου