25.6.19

ΒΙΝΤΕΟ - Γυναίκα προσπαθεί να φουσκώσει ελαστικά με φορτιστή EV

Νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα όταν μια γυναίκα προσπάθησε να γεμίσει το Tesla Model S με πετρέλαιο πέρυσι. 
Κάναμε λάθος, πάντα υπάρχει κάτι ακόμη χειρότερο…
Κατά τη διάρκεια της περιήγησης στο διαδίκτυο, συναντήσαμε αυτό το video με ένα μαύρο VW να τραβά σε χώρο στάθμευσης φορτιστή ρεύματος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό από μόνο του δεν είναι παράξενο, καθώς κάποιοι ανίδεοι οδηγοί παρκάρουν αντικανονικά σε θέσεις που προορίζονται για ηλεκτρικά οχήματα. Ωστόσο, το κλιπ γίνεται σύντομα απολαυστικό.
Μετά το τράβηγμα, η γυναίκα ξεβιδώνει τα καπάκια και στα δύο μπροστινά ελαστικά του αυτοκινήτου. Ναι, πραγματικά προσπαθεί να φουσκώσει τα ελαστικά του VW με έναν φορτιστή EV. Η οδηγός αρχικά αρπάζει το μεγάλο βύσμα CCS Combo 2 και συνεχίζει να προσπαθεί να φουσκώσει το ελαστικό. Δεν λειτουργεί. Στη συνέχεια προσπαθεί με ένα βύσμα CHAdeMO αλλά για άλλη μια φορά, δεν καταφέρνει να φουσκώσει τα ελαστικά.
Η γυναίκα γνώριζε σαφώς ότι τα ελαστικά της έπρεπε να αποκατασταθούν, κάτι που οι οδηγοί συχνά παραλείπουν να παρατηρούν. Αυτό που είναι πραγματικά παράξενο είναι ότι σαφώς δεν έχει ιδέα για το πώς πραγματικά γεμίζει ένα ελαστικό με αέρα. Δεν είναι τίποτα για το οποίο πρέπει να ντρέπεστε – απλά πηγαίνετε σε ένα βενζινάδικο όπου θα βρείτε περιοχές για να γεμίσετε τα ελαστικά σας, συνήθως με μεγάλα σήματα που αναγράφουν ‘AIR’ – ή απλώς ζητήστε το ευγενικά και σίγουρα κάποιος θα σας βοηθήσει.
Το καταλαβαίνουμε, οι άνθρωποι μπερδεύονται και κάνουν αδιανόητα πράγματα χωρίς προφανή λόγο. Αλλά, σοβαρά, προσπαθώντας να γεμίσω τα ελαστικά ενός αυτοκινήτου με έναν φορτιστή ηλεκτρικού ρεύματος πρέπει σίγουρα να καταχωρηθεί στα πιο αστεία πράγματα που έχουμε συναντήσει ποτέ.


newsauto.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου