21.9.19

Επιστρέφει ο "πιο αδύναμος κρίκος"

Απο το πρώτο επεισόδιο ο "πιο αδύναμος κρίκος" κέρδισε την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού. Πριν αρκετά χρόνια απο το "Μέγκα" με παρουσιάστρια την Ελενα Ακρίτα (δημοσιογράφο και συγγραφέα) ήταν ένα δημοφιλές πρόγραμμα. Ξαφνικά δεν ανανεώθηκε η σύμβαση με την εταιρεία παραγωγής και σταμάτησε. 
 Έγιναν πολλές προσπάθειες, απο τότε, να βγει πάλι στον αέρα,  αλλά χωρίς επιτυχία. Εδώ και δύο χρόνια "παίζει" στο ΡΙΚύπρου με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος. Απο σήμερα θα βρεθεί και μπροστά στο Ελληνικό κοινό. Το δημοφιλές παιχνίδι επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
«Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος», ξεκίνησε την πορεία του από το BBC και έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, καθς οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την "αλυσίδα σωστών απαντήσεων" κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει έναν "αντισυμβατικό ρόλο.
Οκτώ παίκτες, άγνωνστοι μεταξύ τους, διεκδικούν σε κάθε επεισόδιο έως και 10 χιλιάδες ευρώ συνολικά, Ό,τι και να γίνει, ωστόσο, οι 7 από αυτούς θα φύγουν με άδεια χέρια. Στους 7 πρώτους γύρους, και μέσα στα όρια του χρόνου, οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και 1.300 ευρώ. Για να φτάσουν, όμως, σε κάποιο μεγάλο ποσό, θα πρέπει να συνεργαστούν και να λειτουργήσουν ως ομάδα. Στο τέλος κάθε γύρου αποχωρεί ένας παίκτης, αυτός που οι υπόλοιποι θα έχουν ψηφίσει ως τον "πιο αδύναμο κρίκο". Σε περίπτωση ισοψηφίας, στο τέλος κάθε γύρου ο πιο "δυνατός κρίκος" αποφασίζει ποιος τελικά θα αποχωρήσει Στον τελευταίο όγδοο γύρο (τελικός), σε περίπτωση ισοψηφίας μετά από τις 5 ερωτήσεις που θα υποβληθούν σε κάθε παίκτη, περνάμε στη διαδικασία του "ξαφνικού θανάτου".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου