22.10.19

ΝΕΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Στο δυναμικό του Δήμου Μεσσήνης εντάχθηκαν από σήμερα 20 από τους 28 διοριστέους ως μόνιμο προσωπικό, επιτυχόντες του διαγωνισμού 3Κ/2018.
 
Οι υπάλληλοι ορκίστηκαν σήμερα το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου, της αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών Ελένης Τσέλιου-Μουρούφα, του αντιδημάρχου Καθαριότητας Δημήτρη Γαλιάτσου και του προϊσταμένου του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας Στράτου Χρυσαφίδη.
Ο δήμαρχος ευχήθηκε καλή αρχή στους νέους υπαλλήλους τονίζοντας τα εξής: 
«Σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Δήμου Μεσσήνης. Ο μόνιμος διορισμός σας είναι ένα ευχάριστο προσωπικό γεγονός. Σημαντικό όμως είναι και για τον Δήμο αφού η υπηρεσία που αναλαμβάνετε έχει άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία. Από εσάς περιμένω να υπηρετείτε ευσυνείδητα τους δημότες, να είστε συνεπείς και να εναρμονιστείτε με ότι προβλέπει η Υπηρεσία σας».
Η κα Τσέλιου Μουρούφα ευχήθηκε στους εργαζόμενους καλή αρχή και δήλωσε ότι θα είναι στη διάθεσή τους για εργασιακά ζητήματα ενώ ο κ. Γαλιάτσος ευχήθηκε καλή πορεία και τόνισε ότι θα συνεργαστεί μαζί τους με σκοπό να προσφέρουν καλές υπηρεσίες στους πολίτες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου