20.10.19

Η Νάντια ήταν κακάσχημος και γκέυ

Το φυσάει και δεν κρυώνει Πατρινός, ο οποίος παρασύρθηκε από την αγγελία στο διαδίκτυο μιας υποτιθέμενης σεξοβόμβας με το όνομα (δήθεν) Νάντια, που υποσχόταν αξέχαστα ηδονικά παιχνίδια. 
Πήγε, λοιπόν, να τη βρει, με την προσδοκία ότι η σέξι κοπέλα θα του πρόσφερε τις ξεχωριστές ερωτικές στιγμές που έταζε, με πλήρη άγνοια… κινδύνου.  
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του dete.gr, τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι η σέξι αγγελία ήταν «μαϊμού». 
Την είχε βάλει ένας γκέι, με σκοπό να παρασύρει ανυποψίαστους άνδρες στο διαμέρισμα του! Έτσι, με το που χτύπησε το κουδούνι, αντί της σέξι Νάντιας εμφανίστηκε ένας πανάσχημος άνδρας που τον πέρασε στο καθιστικό. Βάζοντας στο βίντεο μια ταινία σεξ προκειμένου να φτιάξει το κλίμα, του είπε να περιμένει τη Νάντια που θα ερχόταν σε λίγο. Αλλά αντί της Νάντιας ήταν ο ίδιος που λίγο αργότερα του «την έπεσε», χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθότι ο ανυποψίαστος πελάτης της «Νάντιας» όχι μόνο δεν ενέδωσε στις ορέξεις του, αλλά πανικόβλητος το έβαλε στα πόδια μιας και δεν του είχε συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο και δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί.
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ»
Και η πρώτη του δουλειά, με το που ηρέμησε, ήταν να αναρτήσει στο διαδίκτυο και στην ίδια «ροζ» ιστοσελίδα που (υποτίθεται ότι) βρήκε τη «Νάντια», την ακόλουθη προειδοποίηση για να μην πατήσουν κι άλλοι όπως την πάτησε και ο ίδιος: «Είναι μαϊμού, ψεύτικη, είναι άντρας. Δεν δίνει τηλέφωνο και σου λέει πού μένει για να πας εκεί, και ανοίγει (εκεί) ένας στόκος κακάσχημος. Λέει “περίμενε φίλε, έρχεται σε λίγο” και ωστόσο έχει βάλει πορνό να παίζει και σου την πέφτει κανονικά. Δεν υπάρχει Νάντια!!! Προσοχή είναι μεγάλη ΑΠΑΤΗ!!!!!».
Ε, λοιπόν, η προειδοποίηση του μάλλον έπιασε τόπο, αφού μετά από την… καταγγελία του, η αγγελία της «Νάντιας» κατέβηκε από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου