14.10.19

Πρεμιέρα για το Celebrity travel με τον Νίκο Κοκλώνη στο OPEN.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ CELEBRITY TRAVEL ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΚΛΩΝΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17/10 META TO LIVE TOY X FACTOR

O NIKΟΣ ΚΟΚΛΩΝΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑIΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.


Για 4η τηλεοπτική χρονιά, ο Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει μαζί με αγαπημένους celebrities σε όλο τον κόσμο.
Περιηγήσεις απολαυστικές σε προορισμούς με ιστορία αιώνων, περιπετειώδη ταξίδια-ζωής σε εξωτικά μέρη, ανατρεπτικές συναντήσεις, εκ βαθέων εξομολογήσεις και προσωπικές αποκαλύψεις είναι τα βασικά «συστατικά» του Celebrity Travel που επιστρέφει δυναμικά στο OPEN, πιο συναρπαστικό από κάθε άλλη φορά.

Ένα ταξίδι γίνεται αξέχαστη εμπειρία όταν έχεις μαζί σου έναν travel expert, όπως ο Νίκος Κοκλώνης. Ο Mr Travel μας ξεναγεί σε ονειρικούς προορισμούς, παρουσιάζοντάς μας μια ιδιαίτερη πλευρά κάθε τόπου που επισκέπτεται, με τη ματιά του insider.

Αυτή την Πέμπτη ο Celebrity Travel γύρος του κόσμου ξεκινά με ένα ταξίδι στο Μπουένος Άιρες, στην Αργεντινή.
Ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με την πληθωρική και χειμαρρώδη Μαρίνα Πατούλη ακολουθούν τα ίχνη της θρυλικής Εβίτα Περόν και ανακαλύπτουν μια ιδιαίτερα γοητευτική όψη της πόλης, επιφυλάσσοντάς μας μια σειρά από εκπλήξεις.

-Νίκος και Μαρίνα, επισκέπτονται πιο ιστορικό καφέ της πόλης, που διατηρεί αναλλοίωτη την ατμόσφαιρα του 19ου αιώνα, το Καφέ Tortoni.
-Ανατρέχουν στην πολυτάραχη ιστορία της Πλατείας Μαϊου.
-Ζωντανεύουν τη μνήμη της Εβίτας Περόν και την εικόνα της στο μπαλκόνι της Casa Rosada να απευθύνεται στα πλήθη.
-Ακολουθούν όλη την πορεία της από τα δύσκολα και φτωχικά παιδικά χρόνια στην επαρχία της Αργεντινής μέχρι τη θέση της πρώτης κυρίας, μέσα από μια ξενάγηση στο Μουσείο που είναι αφιερωμένο στη μνήμη της και φιλοξενεί προσωπικά της αντικείμενα, ιστορικές φωτογραφίες και ντοκουμέντα.
-Επισκέπτονται τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό του Μπουένος Άϊρες και το Μαυσωλείου του στρατηγού Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν, που απελευθέρωσε την Αργεντινή, τη Χιλή και το Περού.

Μετά από μια συναρπαστική περιήγηση στο χθες, σειρά έχει το πιο μοντέρνο και μποέμ κομμάτι του Μπουένος Άιρες, με αφετηρία μια περιήγηση στη συνοικία Παλέρμο. Η γειτονιά του Μπόρχες είναι η αγαπημένη των καλλιτεχνών, των σχεδιαστών και των hipsters. Τα πολύχρωμα γκραφίτι και η αισθησιακή ατμόσφαιρα της πόλης παρασύρουν το Νίκο Κοκλώνη και τη Μαρίνα Πατούλη σε… χορευτικές περιπέτειες.

H Μαρίνα Πατούλη σε μια συνέντευξη από καρδιάς, απαντά χωρίς φόβο και πάθος ακόμα και στις πιο «δύσκολες» ερωτήσεις.
-Ποιος είναι ο πιο δύσκολος ρόλος της ζωής της;
-Ποιες είναι οι πολιτικές της φιλοδοξίες;
-Τι την ώθησε σε «πολιτικό αντάρτικο» και βρέθηκε «απέναντι» από το σύζυγό της, τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη;
Η Μαρίνα Πατούλη αποκαλύπτει στον Νίκο το bulling που υπέστη ο γιός της με αφορμή τη φωτογράφηση στο "χρυσό σπίτι", ενώ μιλά για το πρότυπο της Εβίτα Περόν που την αγγίζει και τη συγκινεί.

Αυτή την Πέμπτη αμέσως μετά το live του Χ Factor στις 01.00…
Πρεμιέρα για το Celebrity travel με τον Νίκο Κοκλώνη στο OPEN.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου