22.11.19

ΒΙΝΤΕΟ - Μητροπολίτης θα λειτουργήσει σε χωριό... με μόλις έναν κάτοικο

Ο νέος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, Συμεών, γνωστοποίησε ότι την Κυριακή, θα λειτουργήσει στο χωριό Νικολίτσι, στα ορεινά του νομού, στο οποίο υπάρχει μόλις ένας κάτοικος.

Σ΄ ένα ορεινό χωριό της Φθιώτιδας, το οποίο έχει μόνο έναν κάτοικο, θα λειτουργήσει την προσεχή Κυριακή ο νέος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, Συμεών.

Πρόκειται για το χωριό Νικολίτσι, στα δυτικά του νομού, με την κίνηση του νέου Μητροπολίτη - σύμφωνα με την ιστοσελίδα «lamiareport.gr» - να έχει τύχει της ένθερμης στήριξης των πιστών.
«Δεν θα ζητήσω να έρθετε εσείς σε μένα. Από σήμερα έρχομαι εγώ σε εσάς. Πόρτα - πόρτα, σπίτι - σπίτι, στις πόλεις και στα χωριά μας, παντού» δήλωσε, χαρακτηριστικά, κατά την ενθρόνισή του.
Και πρόσθεσε: «Στους δρόμους, στα σχολεία, στα γήπεδα, στις πλατείες, στα καφενεία, στα χωράφια, στις στάνες, στα εργοστάσια. Σπιθαμή προς σπιθαμή θα οργώσω τη Μητρόπολή μας».
«Έρχομαι λοιπόν να χτυπήσω τις πόρτες των καρδιών όλων σας. Ανοίξτε μου τις καρδιές σας! Δεν έρχομαι να εισβάλλω με βία, έρχομαι να σας γνωρίσω» κατέληξε ο νέος Μητροπολίτης Φθιώτιδας.  
Αξίζει να σημειωθεί ότι, πριν λίγες ημέρες, κατά την άφιξή του στην πόλη της Λαμίας, ο Μητροπολίτης Συμεών έσπευσε να φιλήσει το χέρι ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος βρισκόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου