13.11.19

Τον «κάρφωσε» πελάτης από διπλανό τραπέζι - Πρόστιμο σε καπνιστή μέσα σε καφετέρια

 Πρόστιμο σε καπνιστή επιβλήθηκε στην Ιαλυσό της Ρόδου στο πλαίσιο της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου, όπως αναφέρεται σε τοπικό μέσο ενημέρωσης.

Οπως αναφέρει η dimokratiki.gr, θαμώνας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενοχλημένος από τον καπνό άλλου θαμώνα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι και συνέχισε να καπνίζει παρά τις παρατηρήσεις, κάλεσε την Αστυνομία προκειμένου να καταγγείλει το γεγονός.
Στιγμές αργότερα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί από το Α.Τ. Ιαλυσού προκειμένου να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τι ακριβώς συμβαίνει. Αφού επιβεβαιώθηκαν ότι τόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, όσο και ο θαμώνας δεν συμμορφώνονται με τις διατάξεις του αντικαπνιστικού νόμου, επέβαλαν πρόστιμα.
Στην επιχείρηση η «καμπάνα» ήταν βαριά αφού επιβλήθηκε το πρόστιμο των 500 ευρώ, ενώ ιδιαίτερα τσουχτερό ήταν και το πρόστιμο για τον θαμώνα, ύψους 50 ευρώ.
«Θα πραγματοποιούνται αιφνιδιαστικοί έλεγχοι»
Οπως δήλωσε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Υγείας Θωμάς Σωτρίλλης, παρά τη σοβαρή έλλειψη προσωπικού και το μεγάλο φόρτο εργασίας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΝΑΙ, θα πραγματοποιηθούν αιφνιδιαστικοί έλεγχοι τόσο σε δημόσιες υπηρεσίες όσο και σε κλειστούς χώρους εστίασης και διασκέδασης

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου