8.11.19

Πρόβλημα σε πτήση της Olympic air λόγω καιρού

Η κακοκαιρία σε όλη τη χώρα, με έντονες βροχοπτώσεις το βράδυ της Πέμπτης, δημιούργησε πρόβλημα και σε πτήση της Olympic Air, με προορισμό τα Ιωάννινα. Το αεροσκάφος δεν κατάφερε να προσγειωθεί. Σύμφωνα με το epirusgate, η βροχή και οι άνεμοι κατέστησαν αδύνατο στο αεροπλάνο να προσγειωθεί. Τελικά αγκάστηκε έτσι να επιστρέψει στην Αθήνα και το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
Μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής πρωτεύουσας έχει βυθιστεί στο σκοτάδι. Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, η οποία βρίσκεται σε ετοιμότητα, κεραυνοί έπληξαν τα καλώδια της ΔΕΗ, συνεργεία της οποίας εργάζονται πυρετωδώς για να αντιμετωπίσουν την εκτεταμένη βλάβη. Το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμό ανθρώπων από ανελκυστήρες.
Η κακοκαιρία στο νομό Ιωαννίνων ξεκίνησε κατά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης. Χαρακτηριστικό είναι ότι έως τις 16:00 συνολικά έπεσαν 12.000 κεραυνοί, εκ των οποίων 4.000 εντός της Ελληνικής επικράτειας. Πρόκειται για ένα μέτωπο που ήρθε από Δυτικά και ξεκινούσε από τη Μάλτα, έφτανε μέχρι τα σύνορα βόρεια της Αλβανίας συνολικού μήκους 500 μιλίων, με έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα και θυελλώδεις ανέμους με βροχή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου