11.12.19

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΗ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΖΙΑΝΑ ...

 ΑΛΜΑΤΩΔΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ! ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ  ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ....ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ !

Καθηγήτρια πανεπιστημίου αναμένεται να εκλεγεί στο τέλος της εβδομάδας (Παρασκευή 13/12) η Μπέτυ Μπαζιάνα.

Η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, η οποία ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του άνδρα της, να εργάζεται ως συμβασιούχος στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, έχει αποκτήσει προβάδισμα για τη θέση της επίκουρης καθηγήτριας στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το οποίο γίνεται αυτοδύναμο μετά τη συγχώνευση με το ΤΕΙ και την πρόσληψη τεσσάρων επίκουρων καθηγητών.
Η εισήγηση της αρμόδιας τριμελούς επιτροπής είναι ομόφωνη, καθώς η κ. Μπαζιάνα φαίνεται να έχει τα περισσότερα προσόντα, ενώ δεν ήταν πολλοί αυτοί που διεκδίκησαν τη θέση.
Το τελικό αποτέλεσμα θα κρίνει μια 11μελής επιτροπή, στην οποία συμμετέχει και πανεπιστημιακός από το ΠΑ.ΠΕΙ., που προ τριετίας συμμετείχε στην επιτροπή για τις τηλεοπτικές άδειες, που είχε συστήσει ο τότε υπουργός Νίκος Παππάς.
Η μονιμοποίηση στη θέση της επίκουρου καθηγήτριας έρχεται μετά την τριετία, ενώ ο διορισμός ανακαλείται μόνο με απόφαση υπουργού.
Η κ. Μπαζιάνα είναι καθηγήτρια Πληροφορικής με σπουδές στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του πανεπιστημίου Πατρών και διδακτορικό στο ΕΜΠ. Δίδαξε αρχικά σε γυμνάσιο, στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στο τμήμα Πληροφορικής στη Λαμία και αποσπάστηκε ως συμβασιούχος στο ΕΜΠ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου