11.12.19

Η κανονικότητα που λέγαμε επανήλθε, επιτέλους...

Η κανονικότητα επέστρεψε. Έτσι λένε και γράφουν δεξιά κι αριστερά στα σόσιαλ μύδια όλοι εκείνοι με τους οποίους παλέψαμε αγκαλιά τόσα χρόνια τώρα για να φύγει ο Αλέξης και το τσίρκο του.
Ένας Αλέξης, που μας πήγε ως χώρα (σε όλα τα επίπεδα) δεκαετίες πίσω.
Και που τώρα αναγεννιέται από τις στάχτες του ως ένας νέος Ανδρέας, στο πιο φαιδρό, ένα θλιβερό κακέκτυπο δηλαδή, συσπειρώνοντας γύρω του όλο το παλιό καλό Πασόκ, τα περισσότερα στελέχη του οποίου (ιστορικά αλλά και τριτοκλασάτα) σπεύδουν στην αγκαλιά του για μια νέα έφοδο στον μπουλκου.... ουρανό...
Θα μου πείτε τι ασχολείσαι με τον Αλέξη; Αφού μας τελείωσε...
Και θα έχετε δίκιο.
Και με τι να ασχοληθώ;
Ασχολήσου με τα επιτεύγματα της νέας κυβέρνησης, αυτής που μας επανέφερε στην κανονικότητα.
Σωστόν...
Ας αρχίσουμε λοιπόν.
Έχουμε και λέμε: Σύμφωνα με τα πιο φρέσκα δημοσιεύματα, και όχι από την ΕφΣυν, την Αυγή, ή το Τοκομαίντο (χικ), μόνο χθες είχαμε "διάσωση" και περισυλλογή 162 "προσφύγων πολέμου" από χώρες που δεν έχουν πόλεμο, ακόμη και στην... Αλεξανδρούπολη.
Που να είχε και καλό καιρό δηλαδή; Που να μην ήμασταν στην καρδιά του χειμώνα!
Με αποτέλεσμα να γελάει και να χαχανίζει η κυρά Τασία (και ο Μουζάλας), την οποία είχαμε κρεμάσει στα μανταλάκια όλα αυτά τα χρόνια.
Και άντε αυτοί οι δυο ήταν πούροι διεθνιστές, ιδεοληπτικοί, οπαδοί του no borders και επαγγελματίες αλληλέγγυοι...
Τώρα όμως τι συμβαίνει; Είναι μήπως και ο Κουμουτσάκος τροτσκιστής; Εισοδιστής; Ποσαδιστής; Ποιος ξέρει;
Το ίδιο διάστημα, λένε τα δημοσιεύματα, "389 μετανάστες και πρόσφυγες αποβιβάστηκαν από λέμβους σε 11 διαφορετικά περιστατικά που σημειώθηκαν σε Λέσβο, Χιο, Σάμο και Κω.
Ειδικότερα, 296 μετανάστες και πρόσφυγες αποβιβάστηκαν στη Λέσβο σε 8 διαφορετικά περιστατικά, 28 στη Χίο σε ένα περιστατικό, 52 στη Σάμο σε ένα περιστατικό και 13 άτομα επίσης σε ένα περιστατικό στην Κω".
Άρα στο λεγόμενο μεταναστευτικό, όλα πάνε καλά, κι επανήλθε όντως η κανονικότητα.
Σε άλλες ειδήσεις, συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ αλλοδαπών (ικέτες κι αυτοί) στα Πατήσια, με πιστόλια και μαχαίρια, με έναν νεκρό και δυο τρεις τραυματίες.
Όλα καλά δηλαδή και στον τομέα της αφομοίωσης των ικετών προσφύγων.
Τέλος, θυμόσαστε προχθές πως με την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου όλοι φοβόντουσαν εκτεταμένα επεισόδια, καψίματα, κλπ. από τους "αντιεξουσιαστές". Σωστά;
Λάθος... Ο Χρυσοχοΐδης τους περίμενε στη γωνία, και έτσι για πρώτη ίσως φορά τα επεισόδια όχι μόνο ήταν περιορισμένα, αλλά η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση, με αποτέλεσμα να προσαχθούν και να συλληφθούν ουκ ολίγοι "συνήθεις ύποπτοι".
Με τους οπαδούς της κανονικότητας να πανηγυρίζουν και να διατυμπανίζουν δεξιά κι αριστερά πως οι συλληφθέντες την έβαψαν, αφού θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες κακουργηματικών πράξεων, και άρα θα φάνε τα νιάτα τους στην ψειρού, με αποτέλεσμα να παραδειγματιστούν οι μιμητές τους και να γίνουν καλά παιδάκια..
Εσύ είσαι που το λες; Πριν αλέκτωρ λαλήσαι ο εισαγγελέας τους άφησε ελεύθερους!
Να τα λέμε όμως όλα: Σε τέσσερις εξ αυτών ήταν αυστηρός κι ανένδοτος. Τους επέβαλε περιοριστικούς όρους, και μάλιστα στους αλλοδαπούς "αγωνιστές" επέβαλε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, μη τυχόν και μας φύγουν, και τι θα κάνουμε χωρίς την παρουσία τους...
Να σημειωθεί ότι στο πλευρό των συλληφθέντων αγωνιστών βρέθηκαν για συμπαράσταση Ιταλοί, Βέλγοι και Γεωργιανοί αντιεξουσιαστές φωνάζοντας συνθήματα κατά της χούντας του Μητσοτάκη.
Έτσι, και σε αυτόν τον τομέα έχουμε επιστροφή στη κανονικότητα, με το συριζέικο "οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι" να συνεχίζει να υφίσταται χωρίς παρεκκλίσεις.
Α, και να μη ξεχάσω, οι ΜΑΤατζήδες που συνέβαλαν στον περιορισμό των επεισοδίων, και που συνέλαβαν τους μολοτοφόρους μπαχαλάκηδες, κινδυνεύουν τώρα με απόταξη, αφού η ηγεσία του υπουργείου διέταξε ΕΔΕ για τις αποτρόπαιες πράξεις τους (έτσι τις χαρακτήρισε ο Σύριζας, που επί ημερών του δεν είχαμε ΜΑΤ πουθενά, και μάλιστα θα τα καταργούσε ο Αλέξης αλλά δεν πρόκαμε αφού μεσολάβησε η κατάργηση της Μακεδονίας).
Και όχι μόνο ΕΔΕ, αλλά και παραπομπή στον άμεμπτο Συνήγορο του Πολίτη, ο οποίος αν διαπιστώσει χαδάκια στην ΕΔΕ που λέγαμε θα επιβάλλει κυρώσεις...
Κανονικότητα ρε ζαγάρια...

ΥΓ- Σε άλλες ειδήσεις, εκείνος ο περίεργος τύπος, που μηνύει τους πάντες και τα πάντα, μήνυσε τώρα και τον ελληνικό στρατό για ρατσισμό και κάτι τέτοια... δεν πολυκατάλαβα αφού ήμουν ζαλισμένος και έκθαμβος από τον καταπληκτικό χριστουγεννιάτικο στολισμό της πρωτεύουσας, που και αυτός συμβολίζει την επιστροφή στην πολυπόθητη κανονικότητα.


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου