9.12.19

«Σ' αγαπώ μπαμπά»: Η τραγική ιστορία πίσω από ένα χαρτονόμισμα

Την Παρασκευή 21 Μαΐου 2010, η Άννι Μαλάρ Γιεσουντάς ήταν μόλις 17 ετών. Εκείνο το πρωινό, ο πατέρας της της έδωσε ένα χαρτονόμισμα για χαρτζιλίκι, πριν η κόρη του φύγει για το σχολείο. 

Ήταν η τελευταία φορά που έβλεπε τον πατέρα της. 

Την ίδια μέρα πέθανε σε δυστύχημα.

Αυτό το χαρτονόμισμα των 10 ρινγκίτ, αξίας περί τα 2,2 ευρώ, ήταν τα τελευταία χρήματα που της έδωσε ο πατέρας της ήταν μεγάλης συναισθηματικής αξίας για την Άννι.
Είχε γράψει επάνω του στην αγγλική γλώσσα: «Τα τελευταία μετρητά που μου έδωσε ο μπαμπάς μου στις 21/5/2010, Παρασκευή 7:10 π.μ. Σ’ αγαπώ μπαμπά!» κι έκτοτε είχε πάντοτε μαζί της το χαρτονόμισμα.
Μέχρι το Σεπτέμβρη του 2018, οπότε και της έκλεψαν το πορτοφόλι της. Όμως, πριν μια εβδομάδα περίπου, μια υπάλληλος τράπεζας, η Χάιζα Εζάνι, βρήκε το χαρτονόμισμα, μεταξύ των χρημάτων που πέρασαν από τα χέρια της.
Είδε το γραμμένο μήνυμα κι αμέσως κατάλαβε ότι κάτι σημαντικό πρέπει να είχε συμβεί. Το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα, λογικά, ήταν μεγάλης συναισθηματικής αξίας για κάποιον εκεί έξω.
Οπότε, πόσταρε τη φωτογραφία του νομίσματος στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, και με τη βοήθεια της δύναμης των social media σύντομα ο ιδιοκτήτης του βρέθηκε.
Κι έτσι, η Άννι έχει ξανά στα χέρια της την τελευταία γλυκόπικρη ανάμνηση από τον αδικοχαμένο πατέρα της κι όπως δήλωσε χρωστάει αιώνια ευγνωμοσύνη στην ευγενική υπαλληλο τράπεζας, που της ξαναχάρισε κάτι από τον μπαμπά της. Kάτι που νόμιζε ότι είχε χάσει για πάντα.
Δείτε την ανάρτηση:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου