11.12.19

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική - Σε ποιες περιοχές έπεσε η περισσότερη βροχή

Μεγάλα ύψη βροχόπτωσης καταγράφηκαν, το βράδυ της Τρίτης (10/12), στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας «Διδώ» που έπληξε τον νομό με ισχυρές καταιγίδες.
Η κακοκαιρία «Διδώ» έπληξε την Αττική, το βράδυ της Τρίτης (10/12), με ισχυρές καταιγίδες και καταγράφηκαν μεγάλα ύψη βροχόπτωσης ιδίως στα νότια-νοτιοανατολικά προάστια του νομού.
Σύμφωνα με τα δεδομένα από 73 σταθμούς του Μετεωρολογικού και Κλιματικού Παρατηρητηρίου Αττικής που επικαλείται το meteo.gr, το Λαύριο και η Κερατέα δέχθηκαν το περισσότερο νερό, με 64 και 63 χιλιοστά βροχής, αντίστοιχα.
Ακολούθησαν η Δροσιά με 54, η Ανάβυσσος με 50 και η περιοχή του Παπάγου με 47 χιλιοστά βροχής.

Η κακοκαιρία «Διδώ» θα συνεχιστεί

Τα φαινόμενα μπορεί, σιγά-σιγά, να εξασθενούν αλλά η κακοκαιρία «Διδώ» δεν υποχωρεί, με τοπικές βροχές, έντονες καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις να προβλέπονται για την Τετάρτη (11/12).
Ειδικότερα, οι περιοχές του Ανατολικού, του Βόρειου και του Κεντρικού Αιγαίου να είναι στο επίκεντρο. Οι άνεμοι, μάλιστα, θα φτάσουν μέχρι και τα 9 μποφόρ.
Βροχές αναμένονται, επίσης, να εκδηλωθούν στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και στα δυτικά κυρίως τμήματα της Κρήτης.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν, τέλος, στα ορεινά ηπειρωτικά και στη Δυτική Μακεδονία ακόμα σε χαμηλότερο υψόμετρο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου