11.12.19

Ένταση και χημικά στο Ζάππειο με νοσοκομειακούς γιατρούς

Νοσοκομειακοί γιατροί που πραγματοποιούν στάση εργασίας επιχείρησαν να εισβάλουν στον χώρο όπου διεξάγεται ημερίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και ακολούθησε ένταση και ρίψη χημικών.
Επεισόδια με χημικά σημειώθηκαν στην Αίγλη Ζαππείου όταν συνδικαλιστές νοσοκομειακοί γιατροί προσπάθησαν να μπουν στην αίθουσα όπου γινόταν ημερίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) για τις ΣΔΙΤ στο χώρο της Υγείας.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ένα ηλικιωμένο άτομο λιποθύμησε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Η εκδήλωση αυτή την ώρα έχει διακοπεί.
Η ΟΕΓΝΕ πραγματοποιεί στάση εργασίας 9.00 έως 15.00 καταγγέλλοντας την ηγεσία του ΠΙΣ ότι «πρωτοστατεί στην προώθηση των κυβερνητικών σχεδιασμών για την πλήρη υποταγή της Δημόσιας Υγείας στην άγρια κερδοσκοπία με όχημα τις ΣΔΙΤ».

«Η ηγεσία του ΠΙΣ πρωτοστατεί στην προώθηση των κυβερνητικών σχεδιασμών»

Σημειώνεται ότι οι γιατροί των νοσοκομείων στην Αττική διαμαρτύρονται για την ημερίδα που αφορά τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) στην Υγεία. Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμμετέχει και η ΠΟΕΔΗΝ.
«Η ηγεσία του ΠΙΣ πρωτοστατεί στην προώθηση των κυβερνητικών σχεδιασμών για την πλήρη υποταγή της δημόσιας υγείας στην άγρια κερδοσκοπία με όχημα τις ΣΔΙΤ», έχει σχολιάσει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου