7.12.19

ΕΚΤΡΟΧΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΕΧΕΙ..ξεφύγει μάλλον με το κλίμα να μοιάζει εκτροχιασμένο στην συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας και μάλιστα προ των εορτών με όσα ακούστηκαν την τελευταία φορά.
Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε  ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης, απαντώντας στον Παναγιώτη Κατσίβελα σχετικά με την κατάσχεση αντιμισθίας του Δήμου, για την οποία τον ρώτησε προ ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης.
Η απάντηση του Δημάρχου προς τον πρώην Δήμαρχο κινήθηκε σε σκληρό ύφος σε ότι αφορά την προσωπικότητά του, διαμηνύοντας ότι μάλιστα ότι "Λοιπόν, δε θα ξανααναφερθείτε σ’ εμένα ούτε εσείς, ούτε επιτρέπω για μένα απ’ την προσωπικότητά μου και την οικογένειά μου....» και τα όσα ακολούθησαν ήταν ενδεικτικό της κατάστασης που επικράτησε. 
Επειδή παρακολουθούμε Δημοτικά συμβούλια από νεαρή ηλικία ασκώντας δημοσιογραφία τόσο στην Κυπαρισσία από την εποχή του αείμνηστου Δημάρχου κ.Τσάκου, αλλά και στα Φιλιατρά επί Σπέντζα κι αργότερα στους Γαργαλιάνους επί εποχής Καλοφωλιά πριν ακόμα καλά καλά εμφανιστούν οι αιρετοί στα έδρανα του ιστορικού Δήμου, συστήνουμε νηφαλιότητα, διάλογο, χωρίς εκατέρωθεν προσωπικές επιθέσεις, διαφωνία στα πλαίσια της Δημοκρατίας και πάνω από όλα σεβασμό στους δημότες άσχετα από την πολιτική τους τοποθέτηση!   
--

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου