26.1.20

Δ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΤΗΝ ανάγκη αγαστούς συνεργασίας της Ελληνικής Αστυνομίας σε τοπικό, συλλογικό αλλά κυρίως περιφερειακό επίπεδο με όλους τους φορείς, επισήμανε σε δηλώσεις του με αφορμή την επίσκεψη του αρμόδιου υπουργού στη Μεσσηνία, ο έμπειρος συμπατριώτης μας επίτιμος Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Δημήτρης Μητρόπουλος μιλώντας στον Γιάννη Μποζίκα στην πρωινή εκπομπή του ραδιοσταθμού Παλμός 90,5 από 8-9 το πρωί.
Αναλυτικά ο κ. Μητρόπουλος παραδέχτηκε ότι η εγκληματικότητα αποτελεί κοινωνικό φαινόμενο, αντιμετωπίζοντας μάλιστα σωρεία συμπεριφορών κατά την θητεία του στην Μεσσηνία, εκτιμώντας ωστόσο ότι παρά τα κρούσματα οι επιτυχίες της Αστυνομίας είναι μεγάλες, καθώς "ο νυν Ταξίαρχος με τις αρχές κάνουν άριστη δουλειά κι αυτό φαίνεται σε καθημερινή βάση".
Παράλληλα υπογράμμισε ότι είναι απολύτως αναγκαία η συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων για την πάταξη κυρίως της μικροεγκληματικότητας, ενώ οι πολίτες από την πλευρά τους πρέπει να θεωρούν υποχρέωσή τους να ενημερώνουν τις Αρχές όταν αντιληφθούν ύποπτες ενέργειες που μπορεί να οδηγήσουν στην αποτροπή ή ακόμα στην εξάρθρωση συμμοριών, καθώς η Αστυνομία είναι παρών για να προστατεύει την πολίτη.
Μάλιστα επεξήγησε ότι σε συνέδρια που έχει συμμετέχει σε όλο τον κόσμο, μια από τις καλύτερες υπηρεσίες είναι αυτή στην Μεγάλη Βρετανία, ενώ οι ευρωπαικές χώρες συνεργάζονται για την εξάρθρωση διεθνών κυκλωμάτων τα τελευταία χρόνια. Τέλος κατέληξε λέγοντας ότι η Μεσσηνία μπορεί και είναι ένας τόπος που το θεριό της εγκληματικότητας μπορεί να παύσει οριστικά.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ: https://www.dropbox.com/s/bqq3n5k9rbqv0uk/MHTROPOULOS.mp3?dl=0 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου