21.1.20

ΦΩΤΟ - Aποσύνδεσε οθόνη σε αεροδρόμιο για να… παίξει PlayStation

Να περάσει λίγο πιο ευχάριστα την ώρα που μεσολαβούσε μέχρι να ξεκινήσει η επιβίβαση της πτήσης του, αποφάσισε ένας νεαρός στις ΗΠΑ…

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Oregonlive, ο συγκεκριμένος τύπος ήταν την Πέμπτη στο αεροδρόμιο του Πόρτλαντ και θεώρησε πως ήταν το κατάλληλο μέρος για να παίξει με το PlayStation 4 που είχε μαζί του.
Έτσι, στάθηκε μπροστά σε ένα μέρος που υπήρχαν 7 οθόνες και αποσύνδεσε μία από αυτές, βάζοντας την παιχνιδομηχανή του.
Πήρε μία καρέκλα, κάθισε μπροστά και άρχισε να παίζει «Apex Legends», αχρηστεύοντας ουσιαστικά αυτή που έδειχνε τον χάρτη του αεροδρομίου.
Όπως εύκολα καταλαβαίνετε, δεν άργησε να έρθει η στιγμή που οι υπεύθυνοι ασφαλείας του αεροδρομίου τον προσέγγισαν, προκειμένου να τον επαναφέρουν στην τάξη.
Ήθελε να το τελειώσει…
«Αυτό είναι κάτι που δεν θέλαμε ποτέ να συμβεί, γιατί οι ταξιδιώτες χρειάζονται τις πληροφορίες που βάζουμε στις οθόνες αυτές», είπε εκπρόσωπος του αεροδρομίου, Κάμα Σίμοντς μιλώντας στο KXL News.
Στη συνέχεια είπε: «Τον πλησίασαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας και του ζήτησαν ευγενικά να αποσυνδέσει το PlayStation και να σταματήσει να χρησιμοποιεί την οθόνη του αεροδρόμιου.
Εκείνος εξίσου ευγενικά τους ρώτησε αν μπορούσε να μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι του, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου