14.2.20

Αρχίζει (04:00) το σόου στο 69ο All Star Game

Το εορταστικό τριήμερο του μπάσκετ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ανοίγει την αυλαία του (15/2, 04:00), με τους κορυφαίους «πρωτοετείς» και «δευτεροετείς» του ΝΒΑ να «ζεσταίνουν» το κοινό του 69ου All Star Game, που θα φιλοξενηθεί στο Σικάγο («United Center»), πριν την κορύφωση του με τον αγώνα της Team LeBron με την Team Giannis (17/2, 03:00).
Το Mountain Dew Ice Rising Stars Challenge, στο οποίο οι καλύτεροι «rookies» και «sophomores» της λίγκας χωρίζονται σε ομάδα USA και WORLD, ρίχνονται πρώτοι στη «μάχη», με τα βλέμματα του κοινού να είναι φυσικά στραμένα στον Λούκα Ντόντσιτς και τον Ζάιον Ουίλιαμσον.
Η ομάδα USA αποτελείται από τους: Μάιλς Μπρίτζες (Charlotte Hornets), Γουέντελ Κάρτερ Τζ. (Chicago Bulls), Ντεβόντε Γκρέιαμ (Charlotte Hornets), Τάιλερ Χίρο (Miami Heat), Τζάρεν Τζάκσον Τζ. (Memphis Grizzlies), Τζα Μοράντ (Memphis Grizzlies), Κέντρικ Ναν (Miami Heat), Ερικ Πασκάλ (Golden State Warriors), Πι Τζέι Ουάσινγκτον (Charlotte Hornets), Ζάιον Ουίλιαμσον (New Orleans Pelicans) και Τρέι Γιανγκ (Atlanta Hawks)
Η ομάδα World αποτελείται από τους: Νικέιλ Αλεξάντερ-Ουόκερ (New Orleans Pelicans), Ντεάντρε Εϊτον (Phoenix Suns), Αρ Τζέι Μπάρετ (New York Knicks), Μπράντον Κλαρκ (Memphis Grizzlies), Λούκα Ντόνσιτς (Dallas Mavericks), Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (Oklahoma City Thunder), Ρούι Χατσιμούρα (Washington Wizards), Σβι Μίχαλιουκ (Detroit Pistons), Τζος Οκόγκιε (Minnesota Timberwolves), Μόριτζ Βάγκνερ (Washington Wizards)
Tην Κυριακή (16/2, 04:00), θα διεξαχθούν το Taco Bell Skills Challenge, το MTN DEW Three-Point Contest και το AT&T Slam Dunk. Στο Taco Bell Skills Challenge, οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αποδείξουν την ικανότητα τους στον χειρισμό της μπάλας, τις πάσες και τα σουτ, με τον καλύτερο να αναδεικνύεται νικητής....

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου